Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Számotokra ijesztő...

Kawagyerek kérdése:

Lányok! Számotokra ijesztő vagy csak simán gusztustalan, ha egy fiúnak ápolatlan a külseje? Több, mint egy éve nem ül mellém a buszon 1 lány se és a járdán is átmennek a másik oldalra. Szerintetek ez az ápolatlan külsőm miatt van?

Figyelt kérdés
(A negatív véleményekre is kíváncsi vagyok, de a csak az építő jellegűekre! )
2014. okt. 10. 19:34
 1/6 anonim ***** válasza:
ha ápolatlan vagy akk lehet de nem hinném h ezért átmegy vaalki a túl olddarra max ha csöves kinézeted van
2014. okt. 10. 19:36
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

attól függ mit értünk ápolatlannak.

ha retkes,sáros a ruhád , a kezed.és büd

ös vagy.szakadt ruhákba jársz..lehet azt hiszik csöves vagy....

2014. okt. 10. 19:38
 3/6 anonim ***** válasza:

Gusztustalan,pláne ha büdös is hozzá mint a görény:D

Nem tudom miért nem ülnek melléd a buszon csak gyanítom.

2014. okt. 10. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Ne legyél ápolatlan, és a problémád megoldódik.

Bár engem általában nem izgat, hogy ki ül mellettem; egyszer egy cigányasszony odafurakodott mellém a 1,5 ülésre, ha akartam, se tudtam volna kiszállni. Meg múltkor a trolin mellém ült egy csöves bácsi, elmagyaráztam neki, mennyit kell még mennie, és kész :D

Nem tudom, hogy ha már internethez jutsz, akkor hogy lehetsz ápolatlan. Az csak zavar, ha büdös, koszos vagy.

2014. okt. 10. 19:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Ijesztőnek nem ijesztő. Simán gusztustalan. Ha valakiről látom, hogy önhibájából ápolatlan (lusta). Azt az embert inkább szánom a butasága miatt.

Én nem vagyok válogatós. Bárki mellé leülök a buszon, aki nem büdös.

Mellesleg mit takar nálad az a kifejezés, hogy ápolatlan?

2014. okt. 10. 19:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.
2014. okt. 12. 16:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!