Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők hogyan koptatnak le egy olyan pasast, aki nem vonzó nekik, nagy önbizalma van, de nekik rettentő igénytelen, ápolatlan és nem adja fel?
Figyelt kérdés
Aki levakarhatatlan2015. júl. 19. 23:16
1/7 anonim válasza:
Ismerős sajnos... hát tuti van egy kedves fiú barátod aki eljátszaná neked a tökéletes párt. Vagy kő keményen meg mutatod a hárpia oldalad és beugatsz neki hogy elriadjon
2/7 anonim válasza:
Auu! Hát ezt szépen nem lehet, csak határozottan, egyre nagyobb hanggal.
3/7 anonim válasza:
Én az első verziót szoktam ilyenkor választani, a legtöbb esetben be is válik (mármint hogy eljátssza egy haverom, hogy a barátom).
5/7 anonim válasza:
Speciel a múltkor egy csaj úgy rázott le hogy letörölt facebookról és kinyomta a telefont amikor hívtam :D. Mondanom sem kell hogy egy nagyon bunkó és gyerekes dolgot csinált :D. De az volt a legfurább hogy tervezgettük hogy járni fogunk meg hogy hova megyünk randizni :D. wtf...
6/7 anonim válasza:
van barátom és csak elment sörért rámutatok egy nagy darab emberkére :)
7/7 anonim válasza:
Magyarul egy cigányt? :D gázriasztó pisztoly esetleg de javaslom a duplanullás őzsörétet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!