Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők hogyan koptatnak le egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők hogyan koptatnak le egy olyan pasast, aki nem vonzó nekik, nagy önbizalma van, de nekik rettentő igénytelen, ápolatlan és nem adja fel?

Figyelt kérdés
Aki levakarhatatlan

2015. júl. 19. 23:16
 1/7 anonim ***** válasza:
Ismerős sajnos... hát tuti van egy kedves fiú barátod aki eljátszaná neked a tökéletes párt. Vagy kő keményen meg mutatod a hárpia oldalad és beugatsz neki hogy elriadjon
2015. júl. 19. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Auu! Hát ezt szépen nem lehet, csak határozottan, egyre nagyobb hanggal.
2015. júl. 19. 23:59
 3/7 anonim ***** válasza:
Én az első verziót szoktam ilyenkor választani, a legtöbb esetben be is válik (mármint hogy eljátssza egy haverom, hogy a barátom).
2015. júl. 20. 01:26
 4/7 anonim ***** válasza:
Korotok?
2015. júl. 21. 17:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Speciel a múltkor egy csaj úgy rázott le hogy letörölt facebookról és kinyomta a telefont amikor hívtam :D. Mondanom sem kell hogy egy nagyon bunkó és gyerekes dolgot csinált :D. De az volt a legfurább hogy tervezgettük hogy járni fogunk meg hogy hova megyünk randizni :D. wtf...
2015. júl. 21. 20:03
 6/7 anonim ***** válasza:
van barátom és csak elment sörért rámutatok egy nagy darab emberkére :)
2015. júl. 29. 12:16
 7/7 anonim ***** válasza:
Magyarul egy cigányt? :D gázriasztó pisztoly esetleg de javaslom a duplanullás őzsörétet.
2015. dec. 21. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!