Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Van egy srác akit sokszor láttam rettentő szimpatikus de személyesen nem ismerem. (többi lent)
Figyelt kérdés
Van egy srác akit sokszor láttam rettentő szimpatikus de személyesen nem ismerem. Bejelöltem visszaigazolt, ráírtam, h ismerős válaszolt utána én is de 2.-nak már nem volt válasz. Tényleg nagyon szimpatikus és szívesen megismerném. De most, hogy nem válaszolt mit csináljak? Írjak neki, de mit vagy hagyjam?2015. jún. 1. 15:40
2/3 anonim válasza:
és te a válaszára mit válaszoltál? lehet olyan válasz volt amivel nem lehet mit kezdeni. Akkor kellett volna feldobnod vmi témát, hátha megjön a kedve a beszélgetéshez.
Mondtad neki hogy szimpatikus neked és hogy milyen célból szeretnél vele megismerkedni?
Írj rá megint (hogy mizu és dobj fel egy témát...nézd meg az adatlapján mi érdekelheti őt stb) és ha úgy látod hogy nincs kedve beszélgetni, nemigazán reagál arra amit írsz, akkor szerintem hagyd őt (nem jösz be neki vagy nem tudom)
3/3 A kérdező kommentje:
köszi :) de közben kiderült, h kicsit paraszt a gyerek :D
2015. jún. 6. 19:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!