Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek fog még írni? Mit gondoltok erről az egészről?
Ha így viselkednél velem én sem írnék vissza már ne haragudj :) Minden válaszoddal azt sugallod neki hogy szar kedved van hogy ő tudja, de aztán meg nem mondod el neki hogy mi a baj hiába kérdezi. És most meg te csodálkozol hogy nem ír vissza. Elégg pofátlanság és gyerekes dolog már ne is haragudj, bár gyerek vagy szóval elnézhető. De ne csodálkozz ha nem írt már semmit. Mit írjon őszintén ha te játszod a sértődöttet és nem mondasz neki semmit. Ha elmondtad volna neki a dolgot vagy ha nem így írtál volna neki visszaírt volna hidd el :) Ráadásul most lehet azt érzi hogy nem bízol meg benne annyira hogy elmondd a bajaid.
Szerintem ha találkozol vele mondd meg hogy ''bocs hogy ilyen voltam csak szar volt a kedvem stb.'' aztán ha kérdezi mondd el neki hogy féltékeny vagy. Baj csak nem lesz belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!