Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/férfiak, mit értetek azalatt, hogy egy lány "ápolatlan"? Miben ápolatlan?
Kellemetlen szájszag
Félig lekopott körömfesték(inkább ne is használjon)
Szőrös hónalj
Ilyen dolgok miatt valaki már bőven ápolatlan.
Koszos, zsíros a haja, szakatka, koszosak a körmei, lehet h pattanásokkal is tele van. És büdös!
Persze ha autószerelő és attól koszos vagy olajos fekete a körme akkor nincs baj :)
Főleg hogy sárgák, kajamaradékosak a fogai, és hányásszagú a szája, mint egy refluxosnak.
A haja mint a rőzse szanaszét áll, és zsíros tapintású.
Tetves a punciszőre.
Szaros a seggluka ,mert nem mosta ki közvetlenül utána, és belenyugodott.
Körömpiszok figyel a hatcentis műkörmök alsó részén, és elég fertőző féle.
Kanszagú a hónalja.
Televan fekete pöttymitteszerekkel az orra.
Miért volna vicc?
A slampos szinglik 80 % ának olyan a halya mint egy szénakazal.
Nem egy olyan nőt láttam már, amelyiknek van mitteszer az orrán bőven, bár férfiakon gyakoribb a pöttyös orr.
Sokan bizony nem fürdenek közvetlenül szarás után, és láttam már neten is olyan meztelennős képeket, ahol olyan volt a valaga, hát aszittem lehányom a billentyűzetet.
Volt sok főleg cigarettázós nő a közelemben, akinek bitang mód rohadt a tüdeje, meg a reggeli kávé után is elég sügérszagú volt a pofája. Ezek nem sci-fi dolgok amiket írok. AKi nem olyan állati finnyás, azok mind ilyenek sajnos.
Ápolatlan:
-Büdös
-Hónaljszőre van
-bajsza van
-nagyon vastag szemőldök vagy éppen össze van nőve
-büdös szájszag
-retkes a körme alja
-dúrván zsíros, korpás haj
Stb...
Ezek csak azok a dolgok, amik hirtelen eszembe juttotak.
És igen találkoztam olyanokkal akiknek ezek közűl valamelyik volt, vagy akár több is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!