Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csinál és milyen jeleket ad egy fiú, ha tetszik neki egy lány?
Van egy srác, akiről nem tudom eldönteni, hogy tetszem e neki, mert a közelemben van és rám néz, ha társaságban van, de ha egyedül akkor sosem szemezünk, mindig gyorsan elfordul ha esetleg ránézek. Ha ez a nem-szemezés dolog nem lenne, akkor egyértelműen tetszenék neki, de így?
Nem értem!
Sosem értettem hogy a 15-16 évesek ilyen helyzetben miért nem a szüleiket kérdezik.
Mi vadidegenek nyilván jobb tanácsokkal tudunk ellátni, de ha már eljöttél erre az oldalra és kint van a kérdésed egye kutya válaszolok rá.
A szemezés a kapcsolatteremtés alapfeltétele két ember között.
Én amikor egyedül voltam a barátnőmmel nem "szemeztem vele" hanem csókolóztunk és elmondtam neki hogyan érzek iránta, lehet ő is erre készül de még nincs elég vér a pucájában hozzá.
Bátorítsd, adj pozitív jeleket neki futólag érintsd meg keresd a társaságát, de nem nyomulj mert azt utáljuk. :)
Remélem segítettem, : Rumcájsz
A szüleimmel nem vagyok olyan viszonyban, hogy megkérdezhessem tőlük, és az életkort sem találtad el.
Azért köszi.
Nagyon megköszönném, ha normális válaszokat kapnék mindenféle célozgatás nélkül.
# 2 :DDDDD
Komolyra fordítva a szót, keresi a társaságod, gyakran megérint, sokat néz rád (a te esetedben lehet, hogy félénkebb ezért fordul el. Szemed sarkából nézd meg, hogy figyel-e téged amikor azt hiszi, hogy nem látod. :D), folyton körülötted sündörög, kitágul a pupillája amikor rád néz, mosolyog.
Nem vagyunk még köszönő viszonyban sem, csak feltűnt, hogy ha találkozunk rám néz, aztán gyorsan elfordult, és gyakran van a közelemben. Ugyanoda járunk suliba, és egyszer amikor este mindketten egy busszal mentünk haza, és amikor észrevett, felfelé nézett és úgy mosolygott, mintha azt akarná kifejezni, hogy "még most is összefutunk" de a pozitív értelemben. Meg inkább távolabbról szeret nézni. Igen, volt hogy egyszer vagy kétszer elkaptam a mosolyát, de úgy hogy épp megnevettették, és úgy nézett rám. Mert amúgy szemezni meg nem lehet vele, mert hamar elfordul.
Na mindegy a kérdést azért írtam ki, hogy ti is azt gondoljátok e vajon, hogy félénk a szemezéshez és bejövök neki, vagy ha nem szemezünk akkor a többi jel nem számít?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!