Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ez a menő kapcsolati forma manapság?
Az elmúlt 1 évben folyamatosan abba futok bele h a pasik (bocs a nőkről nem tudok nyilatkozni mert nő vagyok) nem akarnak rendes kapcsolatott. Legyen egy nő akit meg tudnak dugni és néha valami program és ennyi. Mindeki éli a maga kis életét és heti 1-4 alkalommal összejönnek erre arra. Esetlegesen együtt alvás szex után de inkább azt se...
30-45 éves korosztályról van szó amúgy
átlagban a 2-3. randin nyomják be ezt a szöveget és csodálkoznak a lelépek. (azt már nem akarom irni mi fenének elküldenek)
Miért kellene éveket pazarolnom egy olyan "kapcsoltra" ami nem is az?
Nem altalanositottam.
Azokrol irtam akikkel osszfutottam es nem egy kalap ala veszem az osszeset.
Valszeg van olyan aki majd... De nekem nem felel meg ez a fajta kapcsolazosdi ...
Jo kerdes
De nem tudom
Mondjuk nem az osszes de aki nem ott alt van valami difi... Pl mar borondell jonne randira, vagy tobb szaz km tavolsag... Esetleg kiderul h 20 evvel idosebb mint mondta .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!