Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan ez a menő kapcsolati forma manapság?
Az elmúlt 1 évben folyamatosan abba futok bele h a pasik (bocs a nőkről nem tudok nyilatkozni mert nő vagyok) nem akarnak rendes kapcsolatott. Legyen egy nő akit meg tudnak dugni és néha valami program és ennyi. Mindeki éli a maga kis életét és heti 1-4 alkalommal összejönnek erre arra. Esetlegesen együtt alvás szex után de inkább azt se...
30-45 éves korosztályról van szó amúgy
átlagban a 2-3. randin nyomják be ezt a szöveget és csodálkoznak a lelépek. (azt már nem akarom irni mi fenének elküldenek)
Miért kellene éveket pazarolnom egy olyan "kapcsoltra" ami nem is az?
nem irtam h házasságot akarok ...
csak azt h nekem nem felel meg az a barátság extrákkal amit akarnak.
simán csak szeretném h a kapcsolat majd fejlödni tudjon
összeköltözés - közös élet - gyerekválalás
olyan érzésem van h egy kapcsoltból csak a jó dolgok kellenek de más nem - nem akarnak felelősséget válalni a másikért
Nem mindenki ilyen, nyilván van ellenpélda is bőven, aki szeretne normális kapcsolatot és barátnőt/barátot.
Ez inkább életszakasz, de inkább a személyes érzelmi világától függ. Például, nekem is van egy hosszú kapcsolatom, épp hullámvölgyben. Ha szakítunk, feltétlenül tudnék- vagy egyáltalán akarnék..- újra erősen kötődni egy ideig.
Szerintem ők is hasonlóképp vannak. Most épp ilyen szakaszban vannak, aztán ez majd változik idővel.
Ha te most kiegyensúlyozott vagy és készen állsz igazi kapcsolatra, akkor egész egyszerűen olyat keresel. (Tudom a valóságban ez talán kevesebb). Ezeket meg jó is már az elején tisztázni, kinek milyen céljai vannak épp.
Ha lelkileg helyrezökkennek, idővel ők is megállapodnak ha találnak egy olyan embert, akivel érdemes. De tény, hogy az időzítésen is múlik ez.
ezek a pasik ezt a fajta kapcsolatott nem pár hónapra gondolják hanem h nekik EZ a párkapcsolat.
vagyis ez az amit akarnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!