Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet elkerülni, hogy gyereknek nézzenek a nők? A pénz nem probléma
Teljesen komolyan kérdezem, mit tegyek? 28 éves vagyok, de rendszeresen 10 évvel fiatalabbnak néznek mindenhol. Viszonylag alacsony vagyok (180), alkatilag vékony, és az arcom sem karakteres, borostám sem nő rendesen...
Személyiségre viszont határozott, ambiciózus vagyok, van önbizalmam, valamint szakmailag/pénzügyileg is igen sikeres vagyok.
Sokat utazom, rendes ruhákban járok, igyekszem aktívan élni - a 20 év feletti nők számára viszont gyerek vagyok. Sokan azt sem hiszik el, hogy az anyagi jólétet magamnak teremtettem, biztos apuka ültetett bele a jóba. Az önbizalmamat így sokan beképzeltségnek látják, pedig nem vagyok az.
Egyszerűen nem tudom, hogy mit tegyek. Régebben könnyebb volt, mert a fiatalabb lányokat nem annyira zavarta ez. Belőlük azonban igencsak "kinőttem".
Valószínűleg semmilyen hasznos választ nem kapok majd, de egy próbát megér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!