Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit érek egy férfi pénzével,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit érek egy férfi pénzével, ha nem ő életem szerelme?

Figyelt kérdés

Szakított velem a barátom, főként a pénz, együtt töltött idő és lehetőség hiánya miatt. Próbáltam meggyőzni, hogy semmi nem számít, de azt mondta naiv vagyok ha nem látom be, hogy egy kapcsolathoz és úgy általában mindenhez pénz kell. Baj volt, hogy nem tudunk elég időt együtt tölteni, és az elfogyott pénze miatt (különböző történéseknek köszönhetően) elmondása szerint nem tudott és ezután sem fog tudni nekem mindent megadni. Azt szeretné, hogy “boldog legyek és találják egy olyat, aki nála sokkal jobb.” Számomra ő volt a tökéletes és én is neki, de az élet túl sok akadályt tett a kapcsolatunk útjába, nem értem miért.. úgy érzem nem voltam elég megértő vele. Hibás voltam én is. Sokszor nem bírtam elviselni a hiányát és nem épp jól kommunikáltam felé... talán elmartam magamtól örökre ezzel és be kell érnem olyannal, amilyet ő akar nekem, de akit soha nem fogok úgy szeretni, mint őt?

Már késő. Attól félek hogy ilyen csak egyszer adódik az életben és ha ő már nem lehet az enyém, nem találok olyat, akit ténylegesen szeretni fogok és úgy mint őt.

Ma már egy olyan fiú/férfi akinek van pénze, azaz megengedheti hogy külön éljen, elmenjünk helyekre, esetleg még kocsija is van... az egy felfuvalkodott hólyag, sokat képzel magáról és azt hiszi bármit megtehet. Nem tudnék szeretni egy ilyen férfit, ezért félek hogy örökre egyedül maradok, ugyanis be kell látnom hogy bizonyos feltételek tényleg kellenek a kapcsolathoz, még akkor is ha én is dolgozom (egyelőre csak tanulok, egyetemen).

Szerintetek rosszul csináltam, hogy nem tudtam eltűrni minden problémát és ebből sok konfliktus volt? Más férfiak hogy kezelik az ilyen helyzeteket? Én rontottam el?

2018. ápr. 27. 15:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
100%

Hát nem hiszem, hogy nekem kellene neki megmondani, hogy szeretsz vele lenni attól függetlenül, hogy nincs pénze.

Vagy mondjam meg én neki? XD

2018. ápr. 27. 15:26
 2/33 anonim ***** válasza:
81%
Jesszusom, és Te elhitted a süket szövegét? Légy nyugodt, már rég mást dug. És még annyi töke sincs, hogy megmondja az igazat. Ennél tényleg jobbat érdemelsz!
2018. ápr. 27. 15:28
 3/33 anonim ***** válasza:
83%

Úristen ez nagyon sz.r duma amit levágott neked, ha tényleg szeretitek egymást (mindketten), és tényleg egymáshoz valóak vagytok, akkor nem szakítotok csak úgy.

Valami más baja volt veled, csak túl nyomi hogy bevallja, ezért jött ezzel a mesével.

Felejtsd el, ennél csak jobbat találsz.

2018. ápr. 27. 15:32
 4/33 A kérdező kommentje:
De ismerem a körülményeket, amelyek ide vezettek.. tényleg súlyos dolgok. Ez nem ürügy
2018. ápr. 27. 15:34
 5/33 anonim ***** válasza:
76%

Akkor írd már meg, milyen körülmények voltak, mert ez így eléggé mese habbal.

Főleg, hogy nem teljesen értem... kb az éhhalál szélén tudnék elképzelni ilyen radikális döntést (életem szerelmének elhagyása), de ott meg nem látom be, mit segítene... Hogy lesz több pénzetek most, hogy szakítottatok? Wtf?

Ráadásul ez a "találj olyat aki nálam jobb" duma teljes mértékben bullshit, ha a párod közben győzköd, hogy neki te kellesz...

Esetleg arra tudok gondolni, hogy távkapcsolat lehetett...?? (Időhiány, anyagi gondok, hiány, sb) De hát azt is meg lehet oldani...

2018. ápr. 27. 15:37
 6/33 anonim ***** válasza:
93%
Akkor csak elege lett belőled, meg a sok balhéból. Ez akkor is nagyon sz.r szöveg, hogy jobbat érdemelsz.
2018. ápr. 27. 15:38
 7/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ti voltatok egymásnak az "IGAZI", akkor holmi pénzügyi nehézség vagy BÁRMI MÁS nem állhatott volna az utatokba és közösen megoldottátok volna.
2018. ápr. 27. 15:41
 8/33 anonim ***** válasza:
53%
Ezen jót nevettem.
2018. ápr. 27. 15:42
 9/33 anonim ***** válasza:
0%

Ilyenkor jön le, hogy bizony számít a pénz. Nem "ribis" módon, de számít. A pénzhiány civakodáshoz vezet ami nagyon gyorsan csap át "Minden a te hibád Tihamér, te szerencsétlen hülye" szintre. A felelősség pedig mindig a férfira hárul, akkor is, ha nem mindenről ő tehet.

És a végén még ő is lesz beállítva főgonosznak.

2018. ápr. 27. 15:43
 10/33 anonim ***** válasza:
88%

Én is engedtem már el lányt, mert nagyon rossz körülmények között éltem és jobbat akartam neki.

Nem más férfit, semmi ilyenre nem gondoltam, egyszerűen csak azt éreztem, hogy mellettem szenvedés volna számára az élet, még akkor.

Tudni illik rossz családi körülmények között nevelkedtem fiatalabb koromban. Kevés pénz, rossz élethelyzet, apám folyamatosan ivott balhézott.

És ettől megkíméltem őt.

Még ma sem tudom pontosan jól döntöttem. Akkor úgy éreztem úgysem maradna velem ilyen körülmények között. Meglátná és elmenekülne. És megértettem volna ha ezt teszi. Nagyobb csalódás lett volna ha otthagy, így inkább ellöktem magamtól.

De ő sosem kérdezett rá miért viselkedem "furcsán". Szerintem még ma sem tudja miért voltam ilyen.

Én kerestem valamikor, hogy beszéljek vele, de azóta megutált szerintem, amiért távolságtartó voltam vele.

Az ember nem mindig tudja és érzi, hogy hol hibázik. Ha úgy érzed ő nagyot hibázik abban, hogy azt gondolja nem éreznéd magad jól mellette, akkor mondd meg neki. Beszélj vele.

Ha az én példámban szereplő lány egyszer is megkérdezte volna miért vagyok távolságtartó és érezteti azt hogy "elfogadja", akkor másképp alakult volna az életem talán.

De hogy is lehetne ilyet elvárni pár tapasztalatlan fiataltól... Komoly problémamegoldóképesség, értékrend, érzelmi intelligencia azért időben fejldődik csak ki az emberben.

2018. ápr. 27. 15:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!