Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom édes hármast szeretne ugyanazzal a lánnyal akivel anno az exével is volt, mit tegyek?
A mostani párom nagyon szeretne édes hármast az általa már ismert és "kiprobált" lánnyal. Anno exével is vele voltak édes hármasban rendszeresen. Régebbről ismeri a párom és megbizik benne.
Bemutatott neki egy kávézás közepette, hát az önbizalmam is elszált amikor megláttam. Gyönyörű és tényleg nagyon ismeri a párom. Azon agyaltam, hogy hogy sosem jöttek össze. Néha az az érzésem, hogy én vagyok igazából a harmadik a fél és ők a pár...
Zavar, hogy ez a lány jobban ismeri a párom szexuálisan mint én. Felrobbanok a féltékenységtől.
Mindezt elmondtam a páromnak, aki jót nevetett a sztorin. Ragaszkodik hozzá, hogy egy probát tegyünk
Most az a bajod, hogy monogám vagy vagy azzal, hogy véleményed szerint szebb a másik lány nálad vagy az, hogy jobban ismeri a párod, mint te. Ha első vagy ezek együtt, akkor ki kéne hajintani a csávót inkább.
31/f
Édeshármasozzon az édes jó k...va anyjával, ha engem kérdezel.
36/F
O csak megadja neked a lehetoseget, hogy lasd, ahogy megkurja megint. Megteszi kettesben ugyis, de azert elotte ad neked eselyt, hogy ne megcsalas legyen. Hat, nem edes?
Nekem a gyomrom is kifordulna. Mennyire kell magadat lealacsonyitanod es megalaznod ahhoz, hogy egyaltalan a talalkaba belementel? Miert nezed magadat ennyire egy labtorlo senkinek?
İlyen feregtol nevetve kell megszabadulni.
"Ragaszkodik hozzá, hogy egy probát tegyünk"
Es szerinted ez igy rendben van? Ha mar belemesz a harmasba, alap, hogy te is vagyjal ra, es legyen beleszolasod, hogy ki a harmadik. Te meg ehhez ragaszkodj.
Arra kíváncsi lennék, hogy az ide irogato nők közül mennyinek nem volt még hármas szexben része. Mert férfiként nem egyszerű összehozni.
Ha vonzodsz a lányok iránt is es tetszik a csaj akkor menj bele. Biztosan nem csak gyertyatartó lennél. Ha a párod meg vele akarna lenni akkor valószínű össze tudnának jönni, de mégsem így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!