Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet elkerülni, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet elkerülni, hogy gyereknek nézzenek a nők? A pénz nem probléma

Figyelt kérdés

Teljesen komolyan kérdezem, mit tegyek? 28 éves vagyok, de rendszeresen 10 évvel fiatalabbnak néznek mindenhol. Viszonylag alacsony vagyok (180), alkatilag vékony, és az arcom sem karakteres, borostám sem nő rendesen...

Személyiségre viszont határozott, ambiciózus vagyok, van önbizalmam, valamint szakmailag/pénzügyileg is igen sikeres vagyok.

Sokat utazom, rendes ruhákban járok, igyekszem aktívan élni - a 20 év feletti nők számára viszont gyerek vagyok. Sokan azt sem hiszik el, hogy az anyagi jólétet magamnak teremtettem, biztos apuka ültetett bele a jóba. Az önbizalmamat így sokan beképzeltségnek látják, pedig nem vagyok az.

Egyszerűen nem tudom, hogy mit tegyek. Régebben könnyebb volt, mert a fiatalabb lányokat nem annyira zavarta ez. Belőlük azonban igencsak "kinőttem".

Valószínűleg semmilyen hasznos választ nem kapok majd, de egy próbát megér...

2018. nov. 29. 11:56
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

#7: Legalább valaki átérzi. Igen, én is pont így vagyok vele, nagyon frusztráló...

#10: Nem, nem ilyenekkel, de nem is 16-17 év körüli kislányokkal, akiknek tetszeni szoktam.

2018. nov. 29. 13:22
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

# 9 Nem csak a külső a fontos, de az is. Az, hogy valaki súlyzós edzést csinál nem jelenti azt, hogy kirakatember vagy hogy felszínes.

Miért démonizáljátok a testmozgást ennyire? Pont annyira felszínesek vagytok, mint azok, akik csak a szilikonbabákra mennek, nem veszitek észre?

Van egy egészséges középút. Lehet sportolni és mellette a belső értékekre is koncentrálni.

És igen! Egy sportos férfi, akinek vannak belső értékei igenis vonzóbb, mint egy férfi, aki elhagyja magát, belső érték ide vagy oda.

Ahogy a testeddel bánsz az sok mindent elárul rólad. Lehet ezt tagadni, de úgyis látszik.

2018. nov. 29. 13:23
 13/31 anonim ***** válasza:
21%

A legutolsó barátnőm 24 volt. Amúgy meg a feleségem is 165/52, és igencsak megfordulnak utána a ffiak. Vagy ha belegondolok az elmúlt 5 évbe, mind bőven átlag feletti NŐ volt. Mondom NŐ, és nem kislányok.

Szóval ezért nem értem én itt a folyamatos sírást.

Valahogy mindig elsikkad maga a személyiség, a színes, nyitott, érdeklődő, határozott és okos személyiség.

Tudod, izmokat fejleszteni nem nagy ügy a mai szinten, viszont hogy emberileg megfogd a másikat, ahhoz már több kell napi 150g fehérjénél. Mivel mindig a könnyebb útat választja az ember, és milyen véletlen, óriási az "egészséges" élet reklámja, így marad ez.

Sport. Én a terepfutást választom. Nem ad nagy izmokat, de jó a levegő, csend van, tudok gondolkodni, elmélkedni. Nagyjából egészségesen élek, kerülöm a mesterséges anyagokat, a tartósítószereket, és azokat, amik a gyors fejlődéssel kecsegtetnek. Az ismeretségi körömbe tartozik a '90 éves neves sportorvosa, elmondta mi és hogyan működik. Én erről nem is akarok meggyőzni senkit, sem a bevitt "táplálékkiegészítők" hatásáról, későbbi lehetséges mellékhatásairól, a fehérje szintézisről, a kreatin vizes hatásáról, a GMO kukorica alapanyagként felhasznált rengeteg kiegészítőről. Tudom, minden tökéletesen egészséges, tudom hogy az emberi test túlterhelésre lett kitalálva, mint izületileg, mint érrendszerileg, mint csontozatilag és izomszalagokat érintve.

Részemről mindenki azt csinál amit akar, de a véleményem az, hogy a "konditermezés" mint fogalom, messze jár az egészséges élettől. Nem, nem kell azzal sem jönni, hogy jobb mint a zabálás és a tespedés. Mindenki maga választja meg mit akar csinálni és hogyan. Ez csak az én véleményem, az igazságot meg csak 20-30 év múlva fogod észrevenni.

2018. nov. 29. 13:31
 14/31 anonim ***** válasza:
74%

#13 Szóval most azért kötekedsz mert te terepfutó vagy és nem súlyzós edzést csinálsz?

Én nem fikázom a terepfutókat, annak ellenére, hogy én a súlyzós edzés mellett tettem le a voksomat. Szoktam biciklizni, futni is.

Ne legyél ennyire szőrszálhasogató. Attól, hogy valaki nem ugyanúgy sportol, mint te, még lehetnek belső értékei.

A sport fontos, ennyi.

2018. nov. 29. 13:37
 15/31 anonim ***** válasza:

Azt pedig elutasítom, hogy könnyű izmokat fejleszteni, miközben globális elhízásválság elé néz az emberiség. Kortársaim többsége túlsúlyos vagy kövér. (fiatal harmincas korosztály)

Ha olyan könnyű lenne izmokat fejleszteni, akkor nem lenne ennyi egészségtelen, mozogni is alig tudó -elvileg- fiatal férfi és nő.

2018. nov. 29. 13:38
 16/31 anonim ***** válasza:
80%
Ha egy nő válasza is érdekel, nem csak az, hogy gyúrd ki magad kétajtós szekrény méretűre és tömd magad ilyen-olyan táppal: én is ismerek olyan férfiakat, akiknek kisfiús arcuk van és soha nem okozott gondot felnőtt férfinak látnom őket, ha megszólaltak és a beszédükből, viselkedésükből sugárzott a komolyság, érettség. Ugyanígy hiába kigyúrt, ötvenes, 2 méter magas, szakállas, tetovált viking vadállat valaki, ha úgy viselkedik, mint egy hülye tini, akkor nem tudok rá felnőtt férfiként tekinteni.
2018. nov. 29. 13:43
 17/31 A kérdező kommentje:
#16: Köszi. Igazából azon szeretnék változtatni, hogy az első benyomás jó, vagyis jobb legyen, hiszen az rendkívül fontos, és sokszor azt is meghatározza, lesz-e folytatás. Ha elkezdek beszélgetni valakivel, és ő is az értelmesebb emberek táborát erősíti, akkor általában kialakul a szimpátia. Viszont ebben a - közhellyel élve - rohanó világban gyakran az első benyomás az, ami meghatározza, hogy a felek akarnak-e egymástól valamit.
2018. nov. 29. 14:26
 18/31 anonim ***** válasza:

"Ha elkezdek beszélgetni valakivel, és ő is az értelmesebb emberek táborát erősíti, akkor általában kialakul a szimpátia."

Akkor nincs is itt probléma, már ha az értelmes nők tetszenek.

2018. nov. 29. 15:08
 19/31 anonim ***** válasza:

edzés + diéta.

de vigyázz, mert lehet, hogy el fogsz fáradni közben.

2018. nov. 29. 15:12
 20/31 anonim ***** válasza:
Azért bírom, hogy az "edzés + étrend" dolgot mindig ilyen jokerként dobálja mindenki. Én lassan másfél éve edzem rendszeresen, a kajára is odafigyelve, de a változás annyi, hogy skinny-fat kisfiúból mildly athletic kisfiúvá váltam.
2018. nov. 29. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!