Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly lányok?

Figyelt kérdés

Felvoltam regisztrálva egy társkeresőre kb. 2 hónapon át, de csak ronda lányok kerestek meg. Volt olyan szebb lány akitől instant tiltást kaptam egy szia után. Megkérdeztem a barátaimat, hogy szerintük miért lehet az egyik lány mondta, hogy rakjak fel autós meg tengerpartos képet.

A régi profilomat letöröltem újra regisztráltam feltettem egy képet amin vezetek meg egy olyat ahol bokáig a tengerben állok. Utána elmentem dolgozni az nap nem néztem már fel későn értem haza lefeküdtem aludni.

Másnap felnéztem és 17?! üzenet meg 28 kedvelés ! fogadott. Nem mellékesen ezek a képek kifejezetten előnytelenk rólam azokhoz képest amik eddig voltak fent.

Tényleg ennyit számít a pénz és a kényelem ? Egyébként nem fogok egyiküknek sem írni. Volt köztük olyan lány akire kifejezetten emlékszem, hogy az előző profilomon ráírtam, látta az üzenetet, de nem jelentkezett többet.

2015. aug. 12. 18:31
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
40%
igen az! de várj mindjárt jönnek a ritka kivételek hogy én nem vagyok ilyen stb stb
2015. aug. 12. 18:34
 2/12 anonim ***** válasza:
52%
Ez van, sajnos a kelleténél több nőnek számít ez.
2015. aug. 12. 18:38
 3/12 anonim ***** válasza:
40%
Ez igen, tudtam hogy a legtöbb nő pénzéhes, de hogy ennyire nyíltan csinálják. :D
2015. aug. 12. 19:13
 4/12 anonim ***** válasza:
Attól lenél pénzes, hogy vezetsz meg a tengerben vagy? :D Vonzó, amit a képen csinálsz, nem tűnsz unalmasnak és igen, vannak, akiknek a pénz is számít. Persze mindenkinek számít, hiszen abból élünk, az már más dolog, hogy kinek mennyire. A férfiaknak pedig csak a szépség számít, mint egyetlen női érték, a pénz legalább megteremthető, ha valaki nem született szépnek, az meg így járt.
2015. aug. 12. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Most lehet engem szidni, de nekem meg a full gazdag pasik nem kellenek, pont ezért: tudják, hogy gazdagok, tudják, hogy kellenek, így eszméletlen az egojuk, és azt hiszik, mindent és mindenkit megkaphatnak. Inkább középtájt mozgok :)

Kedves Kérdező! Ilyen felszínes lányokkal nem érdemes összejönni! Mégis, nekem egy kicsit Te is felszínesnek tűnsz, hiszem jómagad mondtad, hogy csak csúnya lányok írtak rád eleinte. Ha Te sem adsz esélyt senkinek, aki már külsőre nem fog meg, akkor a lányokon se csodálkozz!

2015. aug. 12. 22:18
 6/12 anonim ***** válasza:
Az csak mesebeszéd, hogy a belső értékek érdeklik őket. Hosszútávon lehet, de először virítani kell valamit Mert azt, hogy nem csalnád meg, meg, hogy sáros cipővel nem mész végig a lakáson nem látják a felrakott képen.
2015. aug. 12. 22:23
 7/12 A kérdező kommentje:

Hát a pénzről annyit elmondanék, hogy nem a retkes tengerben állok hanem a szép kékben :) És nem 200 000Ft-os autóban ülök :D És nem anyáéktól kaptam mint sokan mások hanem megteremtettem magamnak.

A felszínességről, hogy csak a csúnya lányok kerestek meg annyit nyílatkoznék, hogy 1x megpróbáltam egy számomra nem vonzó, de egyébként kedves hölgyel a dolgot, de nem nagyon működtek a dolgok, hogy finoman fogalmazzak, lehet ez az én szégyenem is, de sajnos tényleg nem ment akármennyire kedveltem a személyiségét

2015. aug. 13. 00:56
 8/12 A kérdező kommentje:
A másik dolog meg, hogy én külsőségekben csak annyit kérek, hogy nálam ne legyen "vaskosabb" mert számomra (tapasztalat alapján) úgy kivitelezhetetlen a szexualitás az pedig elég nagy alapja egy kapcsolatnak :)
2015. aug. 13. 01:04
 9/12 anonim ***** válasza:
Akkor itt az ideje, hogy azt a sok pénzt valami hasznosabbra is költs. Mondjuk egy pénisz nagyobbító műtétre.
2015. aug. 13. 23:38
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem fogom idegenek pénisznagyobbító műtétjét fizetgetni ;) Nekem meg nincs rá szükségem
2015. aug. 14. 02:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!