Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez most komoly lányok?

Figyelt kérdés

Felvoltam regisztrálva egy társkeresőre kb. 2 hónapon át, de csak ronda lányok kerestek meg. Volt olyan szebb lány akitől instant tiltást kaptam egy szia után. Megkérdeztem a barátaimat, hogy szerintük miért lehet az egyik lány mondta, hogy rakjak fel autós meg tengerpartos képet.

A régi profilomat letöröltem újra regisztráltam feltettem egy képet amin vezetek meg egy olyat ahol bokáig a tengerben állok. Utána elmentem dolgozni az nap nem néztem már fel későn értem haza lefeküdtem aludni.

Másnap felnéztem és 17?! üzenet meg 28 kedvelés ! fogadott. Nem mellékesen ezek a képek kifejezetten előnytelenk rólam azokhoz képest amik eddig voltak fent.

Tényleg ennyit számít a pénz és a kényelem ? Egyébként nem fogok egyiküknek sem írni. Volt köztük olyan lány akire kifejezetten emlékszem, hogy az előző profilomon ráírtam, látta az üzenetet, de nem jelentkezett többet.

2015. aug. 12. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

De hát te is felszines vagy kérdező :D:D

" 2 hónapon át, de csak ronda lányok kerestek meg" Talán mert te is ronda vagy.

De persze neked csak szép csajok kellenek. Nem vagy képes túllépni a külsőn, miért csodálkozol, ha téged is a felszines, pénzéhes pitsák találnak meg? :D:D:D

2015. aug. 14. 14:32
 12/12 A kérdező kommentje:
Igen, de amint mondtam egy hozzászólásomban már kipróbáltam számomra nem vonzó lánnyal és nem működött a dolog amin az sem változtatna, ha Bill Gates lánya lenne. Én viszont felraktam 2 olyan képet ami semmi mást nem tükröz mint az anyagi helyzetemet és máris vonzóvá voltam ;)
2015. aug. 14. 14:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!