Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért a bunkó pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a bunkó pasikat szeretik?

Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 09:20
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
38%

Ki kérem magamnak! Az én pasim nem bunkó!

Idióta!

A rendes srac meg a szerencsétlen idióta közt azért van még pár átmenet!

N27

2018. nov. 24. 11:35
 22/35 anonim ***** válasza:
74%
"Logikus választ nem adnál miért nem normális a kérdező?" a nők 80+%-nak van pasija. Ők mind bunkók? Nyilván nem. Ergo a kérdező elmebeteg. Valúszínűleg ezért nincs nője.
2018. nov. 24. 11:59
 23/35 anonim ***** válasza:
35%

Minden párkapcsolatba belelátsz? Ejha.

Te is bunkó vagy, csak csúnya is. Te vagy a kövér lány, aki szerint minden vékony lány qrva.

2018. nov. 24. 12:08
 24/35 anonim ***** válasza:
5%
A nők 80%-uk a pasik 25 %-val van párkapcsolatban aki pénzes vagy jóképű. A pasi tisztában van tulajdonságaival igy megteheti hogy több jusson neki és ezt ki is használja. Na ezek a bunkók ,ha már logikus válszt akartál tessék mekaptad.
2018. nov. 24. 12:43
 25/35 anonim ***** válasza:
16%
Magyarul egy bunkó pasira jut egy rakás nő igy jön ki a nyolcvan százalék.
2018. nov. 24. 12:44
 26/35 anonim ***** válasza:
57%
Azért, mert amit mi férfiak taplóságnak és bunkóságnak látunk, azt a nők karizmatikusságnak, önbizalomnak, és lazaságnak látják. Kicsit olyan ez, hogy amit mi egy nőben nyitottságnak, közvetlenségnek, energikusságnak stb látunk, azt a nők ribiségnek látják. Egy bunkó csávó lesz_rja a nő véleményét, tehát nem fog azon agyalni vajon bejön e a csajnak a dumája, csak odamondja lazán és ha nem jön be akkor fel sem veszi hanem megy a következő csajhoz. Számára nincs tétje a nőnek, emiatt nem görcsös annyira és nem tud a nő játszmázni az érzelmeivel, nem tudja manipulálni sem. Ezt a nők tökösségnek látják, valójában érzelmi sivárság is lehet akár, de ők mint mondtam, másképp értelmeznek dolgokat, mint mi.
2018. nov. 24. 13:27
 27/35 anonim ***** válasza:
61%

Nem, pont az van, hogy ha valaki veled bunkó, attól még lehet mással normális. Ha engem látsz az utcán, egy rideg, távolságtartó embert látsz. Kérdezhetnéd, ennek a savanyú pitsának hogy van pasija?

Aztán ha belépek a lakásba, egy kedves, meleg, mindig mosolygó ember vagyok, mert a lakásomban nincsenek olyan emberek, mint a kérdező.

2018. nov. 24. 13:32
 28/35 anonim ***** válasza:
3%

A nők az mellett maradnak meg, aki bizonytalanságban tartja őket. Ha a férfi bunkózik a nővel, csalja, megveri, az nem éppen a szerelem jele, de ha ezt váltogatja azzal, hogy bókolgat, ajándékokat vesz, nem utolsó sorban jól megdugja, akkor a nő bizonytalan lesz, hogy talán mégiscsak szereti a férfi, és ez a bizonytalanság megtartja mellette. Ha egy férfi konstans kedves, romantikus, udvarias, akkor egy idő után unalmassá válik a nő számára, és nem fogja többé érdekelni.

A másik, hogy az érzelmesség, kedvesség a nők szemében férfiatlan tulajdonságok, míg a bunkóság és az agresszivitás férfias.

2018. nov. 24. 13:55
 29/35 anonim ***** válasza:

Igazából nem tudom kérdező mit értesz pontosan "bunkó" alatt,lehet,hogy nem más a bunkó,hanem neked kevés az önbizalmad.

De lássuk a medvét:

Mire törekszik ösztönösen minden élőlény a Földön?

A túlélésre.A nők is.A bunkó pasi t*kös is egyben.Van önbizalma.Igen,lehet,hogy eltúlzott,és igazságtalan ez az egész,de nézz bele a női agyba:Sok nő egy ilyen pasi láttán arra asszociál,hogy az ki tud állni magáért ha kell,plusz meg tudja védeni őt és a családját,haza viszi a vacsorát,megold nehéz szituációkat.Képzeld el,ha a férfi ősember megsajnálta volna a mammutot,akkor éhen halt volna a horda.

Ezért van az,hogy a nők inkább elviselik a bunkóbbakat,mint a jó fiúkat.Tetszik vagy nem ez van.

2018. nov. 24. 15:37
 30/35 anonim ***** válasza:

Azért érdekelne, hogy ki mit ért itt bunkó alatt, mert nem biztos, hogy ugyanazt. Illetve lehet, hogy valakit épp bunkó pillanatában látsz, mert valaki vagy valamilyen helyzet kihozta belőle, felhúzta a főnök, hosszú volt a sor a postán, máshova szállították a csomagját, hülyék voltak az ügyfelek, de ettől még lehet, hogy épp csak rossz passzban van, de alapvetően nem bunkó.

Előfordul, hogy én nőként is bunkó vagyok, de nem az az alap, ismerkedésnél például akkor szoktam elővenni ezt a stílust, ha valaki nagyon nem akarja felfogni az elutasítást, vagy, ha valaki hazudik, hülyének néz, és ki akarok vele cseszni revans címén.

2018. nov. 24. 23:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!