Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon vannak olyan csajok, akik valójában a mackós pasikat szeretik, viszont nem vállalják ezt fel?
A jelenség a pasiknál már ismert: vannak olyanok, akiknek duci lány csak alkalmi kapcsolatra, vagy "eltitkolt" kapcsolatra kell.
Fordítva is létezik ez?
másképp nyilvánul ez meg.
mert ahogy írod valóban megdugjuk az 5-6 pontosokat is de nem reklámozzuk.
fordított esetben a nőknél ez úgy működik,hogy a srác egy nagy farkú lepedőakrobata,de anyagilag egy jövő nélküli nulla.
ezért a csaj át fog járni hozzá dugni de nem fogja felvállalni sose.
Miért, ha egyes srácok rendszeresen lefekszenek egy duci csajjal, mert amúgy szexuálisan vonzó számukra, de nem vállalják fel ezt mások előtt, annak mi értelme?
Nekem a mackós (hű de nem szeretem amúgy ezt a kifejezést:D) pasik IS bejönnek. Van olyan srác aki ilyen és bejön (több is) de más testalkat is.
És jelenleg ugyan nincs barátom de ha lenbe és ilyen testalkattal rendelkezne simáb felvállalnám. Helyesbítek: eszembe se jutna az hogy nem.
Nekem a netes társkereső jut eszembe erről. A nő kiírja hogy telt akkor iszonyatosan dagadt. Ha sportos akkor nagy eséllyes husika.
Ha a férfi mackós akkor egy zsirdisznó.
De a kérdésre is válaszoljak: nagyon kecés ember van akinek bejönnek a kövérek. Legtöbben az egészséges testalkúakat szeretik.
Nekem egyszer ahhoz volt szerencsém, hogy egy exem benyögte, hogy NE JÁRJAK EDZENI, mert ő az aputestet szereti. Hát én azt hittem, lefordulok az ágyról.
Elsősorban a saját egészségem miatt edzek, de nagy hazugság lenne azt mondani, hogy az nincs benne, hogy tetszedjem (nincs erre jó szóalak) a nőknek.
Babám, ott senyvedek a kondiban, hogy egy izmos férfitesthez simulj esténként, erre megkapom, hogy neki aputest kell.
Biztos,hogy vannak,én is ismertem ilyen lányt sajnos. Egészen addig nem vállalta fel sehol szegény srácot,aki jó barátom amíg le nem adott 20kg-t. Szegény srácnak nem volt annyi önbizalma,hogy azt mondja neki,hogyha nem kell úgy,ahogy van akkor sehogy se kelljen,pedig a lány sem vékony és neki is voltak súlyproblémái.
Nekem mackós pasim van,de nem tiszta zsír, a karjai nagyon izmosak,edzeni jár,de viszont van pocakja. 190cm és 120kg és soha nem kérném meg,hogy fogyjon le,mert úgy szeretem,ahogy van. Mellesleg én 50kg vagyok meg 160cm jó alakkal,szerintem egész szép arccal. Szerintem,ha szeretünk valakit, akkor nem számít,hogy milyen a külseje (persze igénytelenség kizárva).
Szerintem a kérdés hülyeség ! Ha létezik is is nagyon ritka ! Ahogyan az az elmélet is hogy a férfiak duci nőket tartanak szeretőnek!
Szinte mindenkinek az egészséges test tetszik, csak akinek nem az van az egy idő után beletőrödik hogy hasonlót keressen magához . Van aki 20 évesen megtőr és van olyan férfi aki elmúlt 30 és szűz de még mindig a top csajra vár de ő maga nem fogy le .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!