Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyereküket egyedül nevelő nők, ha ismerkedni akartok egy férfival, akkor valójában mit kerestek? Egy pótapát? Egy eltartót neked és a gyerekednek? Vagy a kettőt egyben?
Ne is haragudj, de azért ez elég tahó hozzáállás, kb. feltételezed, hogy egy nő képtelen egyedül egy gyereket eltartani, felnevelni pasi nélkül. Tájékoztatlak, hogy tévedsz. Édesanyám legjobb döntése volt, hogy kidobta a tróger apámat, egyedül nevelt fel minket a bátyámmal. Én voltam 4, ő 6, amikor elváltak. Eltartott minket remekül, fizikailag-lelkileg mindenünk megvolt. Úgyhogy a saját lábán álló, erős és talpraesett nők nevében kikérem magamnak ezt a szöveget. De látom azt is, hogy sok esetben van teljes önsajnálatban az elhagyott feleség, hogy jajjjjjjjmileszvelem és nem, én sem értek vele egyet.
De, hogy a kérdésedre is válaszoljak: van, aki társat keres MAGÁNAK, tekintve, hogy az exférj ott van jó esetben, mint egyes számú papa. Mondjuk ki, van, aki egy klassz dugást keres, távol a gyerekektől, amikor azok láthatáson vannak. Van, aki trófeát keres (haha, a hülye exem egy 30 évessel jött össze, akkor én összeszedek egy 28 évest), és nyilván van, aki mindent egyben: klassz társat, akit a gyerekek is elfogadnak és aki elfogadja, szereti a gyerekeit, és akivel esélyes a közös család is.
én speciel független nő vagyok, és ha egy gyerekes apukával randiznék, aki maga neveli a gyerekét, feltételezném, és remélném is, hogy a gyerekének is keres pótanyát, és nem csak ágymelegítőnek akar használni, miközben kizár az életéből.
Feltételezem, egy férfinak is van annyi esze, hogy ha egy egyedülálló anyával randizik, akkor sejti, hogy a gyerekhez is lesz valami köze, ha hosszú távra tervez.
Miért, talán évekig randizós korszakban gondolkodnak felnőtt emberek, nem együttélésben?
Legjobb barátot, akivel megvan a vonzalom is és az összhang testileg.
Az első időkben annyi volt az összes program, hogy boroztunk, kártyáztunk, rengeteget beszélgettünk, és persze idővel szexeltünk is. Kb. 3 hónap után csináltunk először fizetős programot.
Az első évben nem is találkozott a gyerekekkel.
Szerencsére nem csak olyan lúzer pasik vannak, mint te, akiknek csak akkor van haszna, ha fizet. 😘
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!