Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyermekét, (gyermekeit)...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyermekét, (gyermekeit) egyedül nevelő anyukák, gondoltatok már arra, hogy olyan férfi segítsége is jó lenne a ház körül, aki nem akar a ti párotok lenni?

Figyelt kérdés
Ha nem is egy olyan srác, aki összeköltözik veletek, de lehet számítani rá :)
2018. márc. 16. 09:55
 1/9 anonim ***** válasza:
64%
Pff szánalmas vagy
2018. márc. 16. 09:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Panelban nevelem a gyernekeimet egyedül, de tudok villanykörtét is cserélni. Ahogy szerintem a legtöbb egyedülállóanya boldogul egyedül.
2018. márc. 16. 10:05
 3/9 anonim ***** válasza:

Nem.

Fát vágok, falat festek, fúrok, barkácsolok. Komolyabb munkához szakembert hívok, ha meg cipekedni kell, akkor felhívok egy barátnőt és a tesómat.

Nincs szükségem "férfi kézre" a ház körül.

2018. márc. 16. 10:05
 4/9 anonim ***** válasza:
Èn őket barátoknak hívom. Nem akar a párotok lenni ergo barát. Amugy ritkán van rá szüksègem. Megoldom èn. Állatok, favágás nincs vele gond. Betonozni is megtanultam már. Amit nem tudok pl hegesztès flexelès ahhoz hívok olyat aki èrt hozzá. Szóval nekem nincs rá szüksègem, cipekedni bútort pakolni elèg egy ember mert èn úgyanúgy megemelem mint egy pasi.
2018. márc. 16. 10:25
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezért vannak a barátok, és a szakemberek.

Amúgy kevés olyan dolog van, amit ne tudnánk mi is megoldani egyedül.

2018. márc. 16. 10:36
 6/9 anonim ***** válasza:
46%

2 válaszolónak

Becsülettel nevelem a gyerekem az apja nèlkül. 5 èv alatt 10 ezer forintot nem kaptam tőle, nem tudom mièrt kell ilyen hsz-t irni. Nem egy egyèjszakásból született, annyiban igazad van hogy azèrt neki is bele kène szállnia az anyagiakba mert járna a gyereknek. De pont le..om, utazgasson csak nyugodtan be sem pereltem. Ès az èn gyerekemet egy pasinak sem kell nevelnie èn vagyok az anyja ez az èn dolgom!!!

2018. márc. 16. 10:50
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha gondolod, hozzám jöhetsz segíteni! Van egy jó nagy kertem, elég sok a tavaszi munka benne. A kerítést is le kell festeni ha jobb idő lesz, plusz meg kell metszeni egy csomó mindent! A tűztövist kifejezetten utálom gondozni, mindig össze-vissza szúr.

És ha annyira segíteni akarsz, elviszlek anyukámhoz, aki egyedül él. Nála vegyestüzelésű kazán van, most hoztak két mázsa fát. Na, azt fel kell hasogatni, meg a fészerbe behordani. Az egyik utcabeli szokta ezt intézni, egy kávéért, meg 2-3 sörért nagyjából, faluhelyen még segítik az időseket, özvegyeket, betegeket a többiek. Ha levennéd a válláról ezt a terhet, azt megköszönném, és Isten biztosan megfizetne érte.

2018. márc. 16. 11:39
 8/9 anonim ***** válasza:

De, egy ilyen ember sosem rossz.

De kicsit olvasva az itteni "gondozást nem, csak a termést" férfiak fejében, az remélem, egyértelmű, hogy az a férfi, aki nem akar a párom lenni, semmit sem kap, amit a párom kapna. Beleértve a szexet is pl.

2018. márc. 16. 11:51
 9/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat :)

Más emberrel, vagy önmagunkkal kapcsolatos negatív gondolataink- érzelmeink, MINKET GYENGÍTENEK, ÉS BETEGÍTENEK MEG.

S, bárki más iránt táplált, vagy önmagunk iránt érzett pozitív gondolataink- érzelmeink, MINKET ERŐSÍTENEK ÉS GYÓGYÍTANAK MEG.

2018. márc. 16. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!