Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen kisgyerekét egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kisgyerekét egyedül nevelő nővel vagy apukával ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?
2017. szept. 26. 22:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
39%
Szar.
2017. szept. 27. 01:02
 2/14 anonim ***** válasza:
82%

Nem tudom, nekem van egy 2evesem Szívesen ismerkednék, de valszeg soknak ez a véleménye, mint kedves #1esnek.

Kicsit úgy érzem emiatt nem tudok szabadon jönni menni, esti randi szóba se jöhet, mert akkor nekünk fektetés, altatás van, max 9 után, szóval vacsi, mozi kilőve.

Eleinte mindig le kell passzolni a gyereket, hogy legyen idő randizni, és hát nekem ez néha lelkifurit okoz, mert nagyon anyás.

Nem új apukát keres a legtöbb nő, hanem új társat, az csak plusz pont, ha a gyerekkel jól kijönnek, már ha odáig jut a dolog, hogy megismerik egymást.

2017. szept. 27. 06:05
 3/14 anonim ***** válasza:
Nyilván kevesebb ideje lesz randizni, főleg az esti kimaradások kilőve, és később is kevesebb lesz az együtt töltött idő. Én is egyedülálló anya vagyok, és csak szex kapcsolatra kellenék igazából, nem nagyon tolakodnak a férfiak nálam. Tehát nem egyszerű így az élet.
2017. szept. 27. 06:20
 4/14 anonim ***** válasza:
61%
Szar. Többek közt amit már mások is írtak. A beszélgetés és a téma nagy része a gyerek, illetve hogy apuci/anyuci mennyire aljas és miért lépett le, miket tett. Aztán apuci jón apuci megy, látogatja a gyereket. Beleugat az életetekbe, befolyásolni próbálja a gyereke anyját/apját. Nekem személy szerint borzasztó tapasztalatim vannak. 37/F
2017. szept. 27. 08:42
 5/14 anonim ***** válasza:
50%

Nem olyan egyszeru mint egy egyedulalloval, de aki nem ennyi nehezseggel nem birkozik meg annak nem valo kisgyerekes barat/baratno.

Pedig van akiert megerne.

2017. szept. 27. 09:18
 6/14 anonim ***** válasza:
14%
Szar. Nem egyszer meg akartak volna fogni, hogy tartsam el őket a kölyökkel együtt. Nálam mindig pofára estek :D Lefektetni elég hamar le lehet őket, mindent bevesznek, csak hát a szüléstől kitágult punci nem az igazi. Mindjárt jönnek leszavazni az ősanyák, akinek számít a százalék, nagyon vigyázzon. :D
2017. szept. 27. 09:22
 7/14 anonim ***** válasza:
25%

Elvált nővel tuti nem kezdenék.

A 99% apát keres a gyerekeknek, rohadtul nem akarnak ők X év házasság után megint kötöttségeket.

Nekik megfelel ez a "van a balek, aki majd segít anyagilag meg vigyáz a gyerekekre, mellette meg tartok millió szeretőt" felállás.

Ráadásul az is létezik, amit írt a hatos:

Rohadtul ki vannak tágulva, szal nagy farok előny.

2017. szept. 27. 09:54
 8/14 anonim ***** válasza:

Azért a szüléstől nem mindenki lesz olyan tág, hogy elvesszen benne az ember. :D Pl nyáron ért véget egy kapcsolatom, 1 gyermekes, 36 éves anyuka volt, de esküszöm, ő volt eddig a legszűkebb, akivel voltam, pedig eddig sosem kezdtem anyákkal. Szóval ez általánosítás, én pozitívan csalódtam ilyen téren.

Az viszont igaz, hogy sokan csak egy apapótlékot keresnek a gyerek mellé, aki majd eltartja a családot, mert egyedül nem boldogul anyuci az életben. Szerencsére azért elég feltűnő egy ilyen beállítottságú nő, könnyű felismerni.

Szerintem csak kicsit macerásabb ilyen nővel ismerkedni, mert bár az estéi tényleg kötöttek, nem lehet spontán programokat csinálni, de ettől függetlenül akadálynak sem mondanám a gyereket. Attól, mert szült, még ugyanolyan szeretetre, érzésekre vágyó nők, mint azok, akik még gyermektelenek.

31F

2017. szept. 27. 12:35
 9/14 anonim ***** válasza:
#1 voltam. Nekem szex nagyon jó volt. Szerintem ez elsősorban nem azon múlik van e gyereke.
2017. szept. 27. 12:48
 10/14 anonim ***** válasza:

Ez erős túlzás, hogy ilyen tág lenne! Azért egy vagy 2 gyereket szülni nem hagy ekkora nyomot! Aki szül egy tucattal annál elofordulhat, de azért nem ez a tipikus.

És én se beszélek sose az exemrol, az már elmúlt, nem ő a kedvenc témám!

2017. szept. 27. 13:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!