Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen kisgyerekét egyedül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kisgyerekét egyedül nevelő nővel vagy apukával ismerkedni?

Figyelt kérdés
Mik a tapasztalatok?
2017. szept. 26. 22:53
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Itt azért sok az előítélet úgy látom. Én pl csak akkor beszélek az exemről ha valamiért szóba kerül, rendes ember, nincs vele bajom. Eltartót nem keresek mert remekül megvagyok anyagilag egyedül is, a gyerekemet ha már másra bízom az inkább legyen egy bébiszitter amíg a párommal együtt elmegyünk színházba vagy máshová. Tehát ingyen bébicsőszt sem keresek.

Keresnék viszont egy rendes, intelligens partnert, aki valóban partner az életben. Na, hát ilyet nem találok.

(azért a feltétles mód mert már feladtam a keresést és nem érdekel az egész, de nyilván pont azért mert nem voltak pozitív élményeim ez ügyben)

2017. szept. 27. 19:38
 12/14 A kérdező kommentje:
Miket tapasztaltál ismerkedéskor, h írtad nem voltak pozitív élményeid?
2017. szept. 28. 01:31
 13/14 anonim válasza:

11-es, azóta mennyien írtak neked? Szerintem sok ferfi keres ilyen gondolkodasu nőt...

25/f

2017. szept. 28. 12:02
 14/14 anonim ***** válasza:
Senki sem írt, de mindegy is, mint írtam már nem foglalkozom ezzel. Milyen tapasztalataim? Konkrétan szexre bármikor találnék, de kapcsolatra alig volt jelentkező. Volt köztük huszon éves gyerek aki "komolyat" keres és volt hatvanon felüli ősz apóka, akit "nem zavar a gyerek". A kicsit is vonzó pasik mind vagy nős emberként vagy egyedülállóként csak szexre érdeklődtek.
2017. szept. 28. 19:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!