Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért a bunkó pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a bunkó pasikat szeretik?

Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 09:20
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
69%
"nagyon sok kedves aranyos gondoskodó srác szeretne barátnőt magának, mégis levegőnek nézik őket a nők, pedig ez lenne a logikus." - Aha, hát figyelj, nemrégiben ismerkedtem egy kedvesnek, aranyosnak, gondoskodónak látszó sráccal. Tudod, hol bukott el a dolog, és miért nem lett több belőle? Hazudott, és ez első randin ki is derült. Nem bunkó, egyáltalán, csak hülyének néz másokat, és nekem ez pont elég ahhoz, hogy ne folytassam. :-)
2018. nov. 24. 09:46
 12/35 anonim ***** válasza:
77%
5.: ismered a párom? :D a barátom kicsit sem bunkó, mindenben számíthatok rá, virágot hoz, megmaszíroz, ő a legjobb barát
2018. nov. 24. 09:47
 13/35 anonim ***** válasza:
72%
A férfiak miért a rib**cos csajokat szeretik?
2018. nov. 24. 09:50
 14/35 anonim ***** válasza:
67%

Bunkó=jóképű

Rendes fiú=ugyan olyan bunkó, de ronda is.

Így már érthető a kérdés.

2018. nov. 24. 09:53
 15/35 anonim ***** válasza:
76%

#10: felnevettem hangosan. 😂👏😚

#13: ez nem igaz.

2018. nov. 24. 09:53
 16/35 anonim ***** válasza:
68%
Ennyi erővel a kérdező kérdése sem igaz. :)
2018. nov. 24. 09:55
 17/35 anonim ***** válasza:
8%
A bunko azért az mert tudja hogy mindent megtehet mert minden ujjára akad egy nő...aki nem bunko az is nem is sztár a nők körében...egyébként meg a kapcsolat elején senki se bunko...mindig később mutatják ki a foguk fehérjét...és ez vonatkozik a nőkre is .
2018. nov. 24. 09:59
 18/35 anonim ***** válasza:
77%

Várj, lefordítom a magadfajta nyavalygók szóhasználatát standard magyarra.

"bunkó pasi" = "nem magába forduló, zéró szociális skillel rendelkező, frusztrált görcs, akinek még barátnője is van"

"jófiú" = "magába forduló, zéró szociális skillel rendelkező, frusztrált görcs, akinek még barátnője sincs"

2018. nov. 24. 10:04
 19/35 anonim ***** válasza:
37%

Attól függ kinek mit jelent a "bunkó". De amik nekem eszembe jutnak erről:

Mert izgalmas. Meg kell küzdeni a szeretetért. Mindig váratlanul kedves veled ami sokkal jobban esik, mintha túl kiszámitható lenne. Kicsi az önértékelése az ilyen nőknek akik szándékosan ilyeneket keresnek és elhiszik magukról, hogy nem érdemelnek jobbat. Mert egy hétköznapi átlagos, szürke pasival dög unalom a szex. És én is inkább választanék magamnak egy arrogáns, szókimondó pasit, mint egy visszafogott gyáva nyuszit, akinek nincs semmiről véleménye, semmi tartása, önbizalma, mert én férfit akarok aki határozott.

Ha viszont a bunkó alatt a műveletlent érted, akkor szerintem senki nem szereti azokat az embereket akik nem rendelkeznek egy csepp intelligenciával sem ahhoz, hogy el lehessen velük normálisan nap mint nap beszélgetni a világ dolgairól, mert nem rendelkezik ahhoz kellő ismerettel, hogy saját véleményt formáljon. És valljuk be ha egy kapcsolatban nincs minőségi kommunikáció akkor az halálra van itélve.

2018. nov. 24. 10:28
 20/35 anonim ***** válasza:
63%
Szerinted ki a bukóbb? Az aranyos srácok akiknek a szívében általában iszonyatos indulatok vannak, vagy egy kicsit nagyhangú buta és nagydarab srác? A középút a jó. Akiket aranyos srácnak hívnak, altalában semmivel nem jobbak, csak még mellé gyávák is. Én peldául eleg aranyos vagyok ha úgy vesszük. De nem akkor amikor nekem kenyelmes. Nem vagyok kigyúrt se nyeszlett. Az a lényeg hogy legyen egy termeszetes önbizalmad. Sportolj vagy iratkozz be egy drámacsoport a
2018. nov. 24. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!