Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők tényleg szeretik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők tényleg szeretik a nőies lelkű, érzelmű lágy pasikat csak mert a meleg fiúkért oda vannak a nők?

Figyelt kérdés
Csomószor hallottam azt nőktől hogy olyan aranyos cuki pasi de sajnos meleg Miért van az hogy a rendes pasik mind melegek tehát a meleg pasikra buknak általában a nők Nem azért mert az ilyen lágy érzelmes fiúkat szeretik?
2018. febr. 10. 20:01
 1/7 anonim ***** válasza:
85%
Ha romantikus valaki az nem hátrány ez biztos,ha figyel rád az meg főleg. De azérr maradjon férfi egy férfi. ;-)
2018. febr. 10. 20:03
 2/7 anonim ***** válasza:
20%

mert ez csak locsifecsi nekik.

de amúgy alap,hogy bármi ilyesmit is mond egy nő,eleve fenntartással érdemes kezelni.

vagy a legkönnyebb,hogy mindent amit mond azt az ellenkezőjeként értékeled.

mert mond 1000 hasonló közhelyet,aztán mégis egy vagány domináns férfias palija van,vagy lesz.

2018. febr. 10. 20:05
 3/7 anonim ***** válasza:
76%

A meleg férfiakért én azért "vagyok oda", mert velük lehet igazi férfi-nő barátságot kialakítani. Tiszta, őszinte, "haszonmentes" barátságot, mindenki tudja, mire gondolok.

Az viszont, hogy a meleg férfiak nőies lelkűek és érzelműek lennének, az úgy hülyeség, ahogy van. Aki ilyet ír, az nem ismer meleg férfiakat, vagy esetleg egyet és ő pont ilyen, de ez véletlen.

2018. febr. 10. 20:11
 4/7 anonim ***** válasza:
Sokat kell még tanulj. :))
2018. febr. 10. 20:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Meg kell találni az aranyközéputat.. Nyilván szeretem, ha egy férfi figyelmes, meg,,lágy szívű" a szavaiddal élve. De azért csak egy bizonyos pontig.
2018. febr. 10. 21:11
 6/7 anonim ***** válasza:
91%
Azért szeretjük őket, mert anélkül kedvesek, hogy benyalnának vagy egy ygenge pillanatodban megint rádnyomulnának.:))
2018. febr. 10. 21:15
 7/7 anonim ***** válasza:

Ha jol nez ki ,akkor felolem sirhat a vallamon. Ram mindig ilyen noies lelku pasik tapadnak. :D Mar tudom kezelni.

N

2018. febr. 10. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!