Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha nők szeretik állítólag a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha nők szeretik állítólag a bunkó pasikat akkor miért van az hogy nincs második randi ha a nővel fizetteted ki a meghívást?

Figyelt kérdés
2018. febr. 10. 18:58
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
93%

És kik azok a nők, akikre alapozod ezt a b..romságot?

Kik szeretik a bunkó pasikat?

Mert az értelmes nők NEM!

2018. febr. 10. 18:59
 2/13 anonim ***** válasza:
92%
Én nem bírom a bunkó, pofátlan férfiakat, engem taszítanak.
2018. febr. 10. 19:02
 3/13 anonim ***** válasza:
7%

Nem erre a típusú bunkóságra buknak. Ráadásul ha még csóró is a pasi, az meg aztán egy qrva nagy negatív pont, sok esetben kizáró ok is.

Arra a típusú bunkóságra buknak a nők, amikor egy férfi olyan viselkedést mer tanúsítani iránta, amit más férfiak nem mernek, mert félnek, hogy akkor besértődik a csaj ők meg ott maradnak punci nélkül. Tehát az ilyen tipikus alfa jellemes bunkóságokat szeretik, azt ahogy csak egy igazi tökös férfi bánik velük, aki nincs rászorulva a nőkre és megteheti.

2018. febr. 10. 19:03
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

#2 vagyok.

Amúgy ha valaki velem akarná kifizetettni a meghívást, tuti fizetném magamnak, a bunkója meg oldja meg. :D

Nem várom el, hogy helyettem fizessenek, így tőlem se várják el ugyanezt.

2018. febr. 10. 19:04
 5/13 anonim ***** válasza:
83%
Azért mert TE hívtad meg, és nem ő téged
2018. febr. 10. 19:16
 6/13 anonim ***** válasza:
64%

Csak hogy értsd, láttad a Csillagok Háborúja - Birodalom visszavág részét? Na, arra a típusú bunkóságra gerjednek, ahogy Han Solo is bunkózott Leila hercegnővel és totál begerjedt tőle. Persze ehhez kell egy nagy adag jóképűség is, hogy működjön, anélkül egyáltalán nem megy.

De az, hogy smucig vagy és csóri, azzal senkit nem fogsz begerjeszteni...

2018. febr. 10. 19:28
 7/13 anonim ***** válasza:
68%

A nők nem a bunkó férfiakat szeretik.

Az más kérdés, hogy szintén van néhány éj sötét liba, akiknek a bunkó férfiak jönnek be.

De nem ez alapján kellene szabályt kitalálnod.

2018. febr. 10. 19:30
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Figyeld ezt nem lehet tanítani valakiben benn van alapból a szövegében a stílusában ez és működik. Nekem is ilyen a stílusom és sokszor tényleg már alázásnak is kinéz, amit megengedek magamnak egy csajjal, de vevők rá nagyon is. Ez egy amolyan játék ami, ha valakiben nincs meg ezt nem lehet megtanulni.

Amit te írsz a mezei bunkó, igénytelen csóró senki...

2018. febr. 10. 19:32
 9/13 Gál Zoé ***** válasza:
0%
Mert a csóró pasikat nem szeretjük.
2018. febr. 10. 19:35
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Mert talán mégsem szeretik annyira a bunkó pasikat.
2018. febr. 10. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!