Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Pesten hol lehet ismerkedni?...

Pesten hol lehet ismerkedni? állítólag vannak ilyen randi padok is! Adnátok pár öltetett?

Figyelt kérdés

2014. okt. 10. 19:58
 1/5 anonim ***** válasza:
Randi pad? Sose hallottam rola :-) de erdekel engem is ha van ilyen
2014. okt. 10. 19:59
 2/5 A kérdező kommentje:
van amúgy de nem tudom hol kb a hősök tere felé :)
2014. okt. 10. 20:00
 3/5 WheneverYouWant ***** válasza:

nemár... ilyen hülyeséget... randi pad...:)

Bárhol lehet ismerkedni.. a lényeg az hogy ne csak úgy spontán menj oda el lányhoz hogy szia tetszel van kedved ismerkedni.. de tök mind1 mit mondasz.. ez így béna.. vadászni kell. Elő kell idézni egy olyan körülményt ahol nem gáz megszólítani a másikat és beszélgetni egy kicsit..

2014. okt. 10. 20:02
 4/5 A kérdező kommentje:

Követni egy nőt kicsit morbid :D

még félre értené

2014. okt. 10. 20:10
 5/5 anonim ***** válasza:
A Hősök tere felé, igen a Városligetben vannak ilyenre festett padok(egyébként több helyen is van ilyen), de azok nem ismerkedős padok te nagyon hülye! Hanem oda párok ülnek le együtt, nem pedig a bénák akik egy csajt sem képesek felszedni/a kutyának sem kellő bőgőmasinák!
2014. okt. 10. 21:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!