Állítólag a nők a parfüm illatától elvesztik a fejüket. Ez igaz? Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mennyit számítana ez egy első találkozós ismerkedés, vagy egy várva várt randi során tudat alatt? Eddig nem igazán használtam semmit, mert nem vagyok egy izzadós fajta, nem érezni rajtam, nincs szükségem semmilyen izzadásgátlós nyavajára. Viszont a parfümöt nem tudom, mert én nem érzem annyira, és fogalmam sincs mi fogná meg a nőket ezek közül, de jó lenne tudni.2013. aug. 9. 23:53
1/31 anonim válasza:
jaj túl sok reklámot nézel és agymosást kaptál ezért hiszed ezt, ne legyél büdös de azt ne hidd hogy befújod magad axe apollo space academyvel és te leszel a nők bálványa
2/31 anonim válasza:
Én a csokis Axe illatát imádom, de a kókuszosét (illetve minden kókuszos dolgot) utálom.
20/L
3/31 anonim válasza:
Utálom a parfümök illatát, pláne amikor valaki annyit fúj magára, hogy nem lehet mellette megmaradni.
4/31 A kérdező kommentje:
Nem fújkálós szobabüdösítő szarokkal kapcsolatosan tettem fel a kérdést, hanem parfümmel.
2013. aug. 9. 23:55
5/31 anonim válasza:
megértettük Mr. Sergio di Romano
6/31 anonim válasza:
ha bejön a lánynak az illata, az előny
viszont ugyanaz az illat lehet vkinek kellemes, vkinek pedig büdös, kellemetlen
szóval lehet jobb ha inkább hagyod és nem kockáztatsz
ha mégis akarsz, olyat válassz ami neked tetszik, illik hozzád
7/31 A kérdező kommentje:
Na ez az :)
2013. aug. 10. 00:01
8/31 anonim válasza:
az nem a parfüm illata, hanem a guillotine :)
9/31 anonim válasza:
Hát én van hogy nagyon beindultam egy pár pasim illatától:D de ha van,lesz barátnőd akkor mindenképp használj szerintem valami kanos illatút!;)
10/31 A kérdező kommentje:
De az milyen?
2013. aug. 10. 00:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!