Állítólag a nők a parfüm illatától elvesztik a fejüket. Ez igaz? Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Mennyit számítana ez egy első találkozós ismerkedés, vagy egy várva várt randi során tudat alatt? Eddig nem igazán használtam semmit, mert nem vagyok egy izzadós fajta, nem érezni rajtam, nincs szükségem semmilyen izzadásgátlós nyavajára. Viszont a parfümöt nem tudom, mert én nem érzem annyira, és fogalmam sincs mi fogná meg a nőket ezek közül, de jó lenne tudni.2013. aug. 9. 23:53
21/31 anonim válasza:
Szerintem olyat keress amilyen neked tetszik. Az te vagy! Én imádom a férfi parfümök, spray-k illatát :)) Volt olyan az utcán, hogy elment mellettem a srác iszonyat jó illattal és utána fordultam és követtem egy ideig miközben élveztem az illatot :DD A bőrödön amúgy is másabb illata van, úgyhogy válassz olyat ami hozzád való és biztosan nyerő lesz :)
22/31 A kérdező kommentje:
De mi alapján válasszak? Jóformán nem érzek semmit, olyan egyformák. :)
2013. aug. 10. 09:40
23/31 anonim válasza:
amúgy szerintem is egyformák :D vagyis úgy nagyjából. hát szagold meg, ha érzed, hogy valami jó akkor legyen az. ami büdös azt biztosan észre veszed :)van egy illat ami nagyon tetszik és mindig megkérdezem mi az, de mindenki mást mondd rá. de nőiben is így van hogy egy csomó ugyan az. de azért válogass! nem tudok helyetted választani :))
24/31 A kérdező kommentje:
Azért köszi. :)
2013. aug. 10. 21:40
25/31 anonim válasza:
osztálytársamnak police van, és nagyon durván jó :) a gyerek nem jön be, de az illata az huuu de jó kategória
26/31 anonim válasza:
Engem egy jó illat... pffuu.. egy első randin a legjobb benyomást kelltheti.
Imádom a férfias illatokat. Egyszerűen vadulok értük.
Volt már olyan pasim akinél nem a külseje hanem az illata fogott merg, mert így nagyon nem szép gyerek volt, de selymes volt a bőre, és finom volt az illata és nekem ennyi bőven sok volt.:) 18/L
27/31 A kérdező kommentje:
:)) Igen, alapvetően ez a lényege. Nekem csak egy kicsit kellene szerintem rásegíteni.
2013. aug. 14. 14:23
28/31 anonim válasza:
Ha egy férfi nem jön be, nem tetszik a kinézete, nem fog meg benne semmi, azon semmilyen parfüm nem fog segíteni. A jó parfüm mindenképp pluszpont, mert egyrészt jó ízlésről árulkodik, másrészt még egyet dob rajta, de csak akkor, ha alapból nagyon bejön a pasi.
29/31 anonim válasza:
Egyébként segítek: baromira nem ugyanolyan mindegyik. Persze, ha ilyen csokis Axe-okat meg hasonló bóvlikat fújkálsz magadra, akkor lehet, hiszen ezek mind egy kaptafa :) Mivel nagyon kezdő vagy, ezekkel próbálkozz: Bvulgari- Aqua Pour Homme, Versace-Pour Homme és amit még személy szerint nagyon szeretek, a Dolce & Gabanna férfi Light Blue változata. Na, ha ezek valamelyikével lenne befújva egy pasi, akkor magamban megállapítanám, hogy baromi jó ízlése van és kicsit másképp néznék rá.
30/31 A kérdező kommentje:
Köszi!! Ez tényleg sokat segített.
2013. aug. 19. 17:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!