Állítólag a nők a parfüm illatától elvesztik a fejüket. Ez igaz? Milyen tapasztalatotok van ezzel kapcsolatban?
Ha nekem bejön a fiú illata, akkor picit mindig elvagyok tőle varázsolódva. :)Olyankor néha még a külseje sem számít.
19/L
Barátnőmet a csokis Axe nagyon meg tudja vadítani. Azt mondja alapból is tetszik neki az illata, és mivel már egy ideje ezt használom, meg intim pillanatokban is ezt érezte rajtam, az illatról azonnal ezekre asszociál :)
Szóval én csak ajánlani tudom.
Egyébként van ennek biológiai oka is, röviden az illatokkal társított élmények sokkal erősebbek mint bármelyik másik érzekszervvel. Szóval ha egy nővel kicsit komolyabban összegabalyodsz, és legközelebb is ugyanazt az illatot érzi rajtad, egyből kapcsolni fog. Persze nem egy parfüm miatt leszel csajozógép, de sokat tud segíteni egy jól kiválasztott illat.
Nyakad körül, kicsi a testre, esetleg csuklóra is fújhatsz egy keveset.
18/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!