Milyen a tapasztalatotok a randivonal.hu-val?
Lányként majdnem mindegy, 22 évesen úgyis rád repül a siserehad és nem győzöd elutasítani a "dugunk?", "akarod látni a farkam?" leveleket.
Én inkább a kisebbeket ajánlom (pl. parom.hu, én pl. ott vagyok fönt), retardáltak itt is vannak, de mivel nem annyira van szem előtt, ezért kevesebb a hülyegyerek.
Én is gondolkozom azon, hogy újra befizessek randivonalra. Vagy 3 éve voltam pár hónapig előfizető, de nem jött össze semmi. Volt kollégám viszont ott találta meg a párját. Össze is házasodtak, van egy szép kislányuk. Ahogy lennie kell. :)
Egyébként nőként szerintem mindenképpen megéri regisztrálni oda. Akkor már kereshető vagy, és hátha "rád talál" az igazi.
Nőknek gyakorlatilag ingyenes a buli. Fizetni azért lehet, hogy nagyban láthasd a böngészett adatlapokon a képeket, és hogy levelet tudj küldeni.
Miért ingyenes?
Képek: A csajok szerintem nem szeretnek nézelődni, vagy nincs rá szükségük. Onnan gondolom, hogy hozzám szökőévben egyszer néz be valaki. Magyarán ülnek a lányok a fenekükön, és csak azokkal foglalkoznak, akik őket keresték meg. Ha szimpatikus egy levélíró, akkor meg úgyis lehet tőle kérni levélben nagy képet.
Levelezés: A lányok 100%-a a pasiktól várja a "kezdő lépést". Tehát ők nem írnak levelet, hogy heló itt vagyok, nem akarsz -e ismerkedni. Hacsak nem BredPitt van a képeken. De mi a tökért ismerkedne BredPitt pont a randivonalon? :D A tapasztalt, valamiféle "marketinggel" rendelkező komolyabb társkereső pasik meg minimum platina előfizetést kérnek, hogy ne csak ő írhasson levelet, hanem esetleg (tudja, hogy úgyse fognak) a csajok is ingyé levelezzenek vele. Nehogy má' ez álljon a nagy Lamúr útjába. :)
30/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!