Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen lányról aki nem köntörfalazik és mindent kerek perec leír a randivonal.hu-n, hogy milyen pasi kell neki?
Sőt még azt is, hogy aki ezeknek nem felel meg az legyen szíves kerülje el, ne írjon neki. nem fog válaszolni. Kritériumok:
Kor: 18-38 között
Magasság: 182-190 között
Testalkat: sportos
Hajszín: szőke, szőkésbarna
Szemszín: zöld, kék
Végzettség: legalább felsőfokú
Foglalkozás: középvezető, felsővezető
Kereset (nettó)-EZEN van a fő hangsúly- 200000 felett
Családi állapot: nőtlen
Dohányzás: néha
Alkohol: többször
Sport: Minden nap
Sportok: testépítés, labdarúgás
Ezek reális elvárások egy 21 éves lánytól? Semmi extra a lány, átlagosan szép és vidéki. Ha valaki nem hiszi, hogy szóról szóra ezt írta, az regizzen be és priviben elküldöm a nevét.
huhu nem semmi igényei vannak a csajnak.
Nem tudod lefotózni az oldalt printrsínnel majd felrakni kepfeltöltésre?
Ezek az internetes társkeresők olyan külön kis világok...
Aki valamennyire intelligens és normálisan is néz ki, az kevés eséllyel fog ilyen helyeken társat keresni.
Esetleg ezt próbáltátok már neki elküldeni? :)
Rögtön ez jutott az eszembe.
Mindenki van ideálja, ez igaz, de általában középsulis, vagy ha nem, akkor 18 évesen korára biztosan kinövi egy NORMÁLIS ember.
Ha most azt mondanám, hogy az ideálom szőke hajú, zöld szemű, 188cm magas, izmos, sosem dohányzik és orvosi egyetemre jár(amúgy ez nem így van, csak mondtam valamit!), és valaki hozna ide nekem egy ilyen palit, korántsem biztos, hogy érzelmileg elindítana bennem valamit(persze ezt úgy kell venni, mintha tényleg ilyen lenne az ideálom XD)
Hülye, aki nem érti, de az ő boldogságát napolja el, esetleg öli meg egy életre. :(
17/L
Humor:vicces
Pontosság:mindig kése
Pénz:könnyen jön, könnyen megy
Öltözködés:divat
Zene: az az életem
Nyaralás: tengerpart vagy hátizsákos kirándulás. Na ki találja ki melyiket választotta? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!