Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nők miért a bunkó pasikat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nők miért a bunkó pasikat szeretik?

Figyelt kérdés
2018. nov. 24. 09:20
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
78%
Mert amiért a pasik a szajhákat azért
2018. nov. 24. 09:21
 2/35 anonim ***** válasza:
71%
Mar megint?
2018. nov. 24. 09:21
 3/35 anonim ***** válasza:
16%
2-3évig a normális pasikat is szeretik. Csak utána elmúlik a lángolás, nem félnek, hogy a pasi veri vagy elhagyja őket és onnantól tojnak a fejedre. Vagy szeretőt tartanak vagy csak szexmentes életet kapsz tőlük. A bunkó padiktól meg nyilván félnek. Bár nekem van egy jóképű bunkó férfi ismerősöm, 7év után elvált tőle a felesége. Azóta rengeteg nőt megkapott, mert a nők csak az arcát veszik figyelembe. De 1-2hónapnál tovább egyiket sem tudja megtartani, mert rájönnek milyen. De legalább sokat szexel. Nem tudom neki a jobb e vagy nekem akinek van családja de már csak a gyerek és a munka maradt... A nők egy foglalt átlagos férfival szóba sem állnak, így szeretőre nulla az esély, hiába vettem egy új kombi kocsit amiben jókat lehetne szexelni...40f
2018. nov. 24. 09:28
 4/35 anonim ***** válasza:
82%
Én nem szeretema bunkó pasikat
2018. nov. 24. 09:28
 5/35 A kérdező kommentje:

"Én nem szeretema bunkó pasikat"

Mégis a bunkó pasikkal jártok meg szexeltek akkor ez most hogyvan?

2018. nov. 24. 09:31
 6/35 anonim ***** válasza:
41%
Mert a bunkók kikezdenek a tényleg szép nőktől kezdve bárkivel és ma már szinte csak ők azok, akik kezdeményeznek is. Meg nagyon sokan még a szart is eltűrik, csak legyen mellettük valaki.
2018. nov. 24. 09:32
 7/35 A kérdező kommentje:
nagyon sok kedves aranyos gondoskodó srác szeretne barátnőt magának, mégis levegőnek nézik őket a nők, pedig ez lenne a logikus.
2018. nov. 24. 09:33
 8/35 anonim ***** válasza:
65%
Tudod mi a logikus kérdező? az hogy nem vagy normális,egy elmebeteg pasival se jártam még
2018. nov. 24. 09:38
 9/35 anonim ***** válasza:
31%
Logikus választ nem adnál miért nem normális a kérdező? Tipikus női szavak. Tisztelet annak az iszonyatosan ritka kivételnek.
2018. nov. 24. 09:42
 10/35 anonim ***** válasza:
66%
Hm, ezek szerint én nem vagyok nő, de pasi sem vagyok, mert a lábam között lyuk van, szóval érdekelne, hogy akkor szerinted milyen nemű vagyok...
2018. nov. 24. 09:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!