Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tudnak a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudnak a férfiak egyedül boldogok lenni?

Figyelt kérdés

Eszméletlen kínlódást érzek társ keresés téren. A férfiak 80 százaléka görcsösen keres nőt magának, társkeresőn kényszeresen küldik a leveleket szinte feleslegesen sok esetben. Állandóan megy a sírás hogy nincs nőm meg új fogalmakat alkotnak hogy incel stb.

Miért nem tudnak ezek a férfiak egyedül boldog lenni. Miért nem találják meg barátukban, szüleikben a társas kapcsolatot, miért nem találják meg másban a boldogságot?

2018. nov. 13. 10:25
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
95%

"Te nőként ezt sose fogod megérteni, mert állandóan körbe fognak rajongani a férfiak. Sőt, sajnos még a nők is." Te jó Isten...általában bírom a válaszaid, mert jókat írsz, de ez egyáltalán nem igaz. Bizonyos nőtípust körberajonganak, de nők között is van jó sok "pária", csak azokról nem vesztek tudomást (ezért is maradnak láthatatlanok a saját szenvedésükkel).

Kérdező, ez egyrészt szocializáció miatt van így. Nekem is van olyan barátnőm, nőismerősöm, több is, akiknek

-6 éve nincsen senkije

-egyáltalán soha nem volt senkije

és ők elvannak.

Van viszont olyan két nőismerősöm is, akik folyamatosan ezen görcsölnek, én meg hallgatom őket és nem tudok mit csinálni. Egyik az már az incelekhez hasonló elméletgyártásba is kezdett. Mindkettőnél (szerintem) magasan van a léc, amit kevés férfi tud megugorni.

Nők között is vannak ilyenek szép számmal.

2018. nov. 13. 11:02
 12/31 anonim ***** válasza:

Semmit nem írtam párkapcsolatról. Azt írtam, hogy társas lények vagyunk és a magány nem jó.

Bírom az olvasni és érteni nem tudó kötözködőket.

Emellett a szülők meghalnak, a barátok házasodnak, családot lapítanak, elköltöznek, kollégák cserélődnek, hosszú távon pár nélkül vagy magányos maradsz, vagy átlag 5 évente cserélődnek a magad körül levőket.

2018. nov. 13. 11:08
 13/31 anonim ***** válasza:

Az éhezés az oka ennek.

2018. nov. 13. 11:14
 14/31 anonim ***** válasza:
10%

" de ez egyáltalán nem igaz"

Én csak megmagyaráztam a jelenség okát, amit a kérdező feldobott. Létező jelenség, hogy a férfiak körberajongják a nőket. Ezt vitatod? Úgy futnak utánuk, megalázkodnak előttük, mint valami csúszómászó. Teljesen függetlenül attól, hogy néz ki az adott nő.

2018. nov. 13. 11:19
 15/31 anonim ***** válasza:
56%
20 éves vagyok nem vágyom a nőkre, igazán sohasem vágytam. A szex sem érdekel és undorodom is tőle. De amikor azt olvasom hogy 21 évesen nem volt senkim sem és öngyilkos akarok lenni azon jót nevetek. Elfogadtam és elengedtem a nőket. Tudtam mindig is, hogy nem vagyok vonzó számukra. Ez van inkább edzek, tanulok, gépezek stb.
2018. nov. 13. 11:24
 16/31 anonim ***** válasza:

Mert mindenki két dologra vágyik: hogy szerethessen és szeretve legyen. Illetve az embert is két fő érzés mozgatja, sarkallja mindig valamire: a félelem és a szeretet.

Nem csak a férfiak félnek ettől. A nők ugyanígy, legfeljebb nem olyan hangosak kifelé.

Én nem halok bele a nőhiányba, pedig már egy ideje nincs kapcsolatom. Sőt, mondhatni boldog is vagyok bizonyos szempontból emiatt.

2018. nov. 13. 11:57
 17/31 anonim ***** válasza:

"Jó és nézd meg mennyi nő és férfi van társkeresőn és mennyi levelet kap egy nő és egy férfi"

Megnéztem. Nőből szerintem több van, pláne a tinderen. Erről ennyit. A nők se tudnak egyedül boldogok lenni, szóval teljesen mindegy, értetlen a kérdés.

Egyébként meg erős általánosítás amit te csinálsz, ugyanis több féle férfi típus van, ahogyan nő is, szóval nem mondhatod mindegyikre azt, hogy nem tud egyedül boldog lenni. Értelmetlen a kérdés.

2018. nov. 13. 11:59
 18/31 anonim ***** válasza:
74%

Ez felesleges általánosítás. Vannak akik teljesen jól megvannak párkapcsolat nélkül és vannak olyanok is akik görcsösen ragaszkodnak hozzá. Sokféle ember létezik, de szerintem ez így önmagában csak egy buta általánosítás.

Én személy szerint például nem tudok ragaszkodni már semmihez és senkihez sem, így személy szerint én nem akarok görcsösen kapcsolatot, de ami rosszabb, hogy egyedül egyáltalán nem vagyok boldog és nem igazán van senki akire számíthatok.

Pedig néha úgy érzem, hogy szeretnék újra élni és nem akarok meghalva élni. Ebben egy párkapcsolat lehet

segíthetne, mivel boldogságot is jelentene.

2018. nov. 13. 12:07
 19/31 anonim ***** válasza:
32%

Egyszerű a válasz. Ez a modern, de ördögi világ ára. A feminizmus, mint a leginkább családellenes vívmány. A média, ami bármiről telehazudja a világot, az őt működtető érdekcsoportok kénye kedve szerint. Férfias nők és nőies férfiak világa. A feminizmus szabadsága nem egyenlő a nők szabadosságával. Ez mellé bejátszik a mérhetetlen ragyogás, a bálványimádás, a "neked minden jár" eszménye. Persze az emberek 99.99%-a nem is veszi észre mekkora pusztítást hoz ez a világra minden téren. Ide kapcsolódik a bankárvilág "kamat" rendszere, ami a folyamatos túlteljesítést, a bolygó kiaknázását, a válságokat és a háborúkat okozza. A világ nagyrészén mérhetetlen szegénységben élnek az emberek, másoknak meg az a fontos, milyen színben vegye meg a 20 milliós autóját, vagy a túlárazott műanyag vackokat. Na és most lép be az önzőség, amire ez az egész rendszer alapoz. Ugyanis ebből származik a profit! Nézz ki jól! Ez milliárdos iparágakat tart el, óriási környezetszennyezéssel, energiapazarlással. Nem baj, a média ezt égeti bele az agyakba! Férfiként lenéznek, ha nem jársz konditerembe (vagy csúfolhatjuk úgy is, hogy nem sportolsz), mert ugye az ideál a sportos test. Aztán használj kozmetikumokat. Vegyél igénybe szolgáltatásokat. A nőkről már nem is beszélve... Minden arról szól hogy ÉN ÉN és ÉN.

Most komolyan! Ezek után még valaki megkérdezi, miért nem tudnak boldogok lenni a férfiak? Én úgy kérdezném, hogy miért nem boldogok a mai emberek egymással? BÁLVÁNYIMÁDÁS miatt, amit nagyon ördögien, szinte már már művészien tálalnak, sőt, azt az érzetet keltik az emberekben, ha máshogy gondolkoznak, akkor maradiak, selejtesek. Ki vannak már forgatva a szavak, más jelentéssel ruházták fel őket. Lehet itt élni, rohangálni a nagyvilágban, keresni a nagy pénzt. De miért boldogtalanok akkor is az emberek. A választ mindenki keresse magában, de előtte emelkedjen ki ebből a világból, legyen kritikus szemlélő.

2018. nov. 13. 12:07
 20/31 anonim ***** válasza:
21%

Végre egy értelmes hozzászólás.

2018. nov. 13. 12:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!