Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha addig nem találhat valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha addig nem találhat valaki párt, míg egyedül nem tud boldog lenni, akkor a kapcsolatban lévők egyedül mind boldogok voltak?

Figyelt kérdés
2015. máj. 9. 17:00
 1/9 opened paradise ***** válasza:
52%
Ezt hülyeségnek tartom,úgy ahogy van.
2015. máj. 9. 17:02
 2/9 anonim ***** válasza:
Találhatsz párt boldogtalanul is, de a boldogságod ne ettől függjön... Ha egyedül boldogtalan voltál, akkor kapcsolatban is az leszel...
2015. máj. 9. 17:02
 3/9 anonim ***** válasza:
8%

Nyilván nem,csak ezt a maszlagot a sok buta terjeszti...

Ezzel próbálják magyarázni azt,hogy egyes embereknek miért nem sikerül találnia párt,pedig a valódi okok egyáltalán nem ezek...

2015. máj. 9. 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
82%
Ha valaki boldog és elégedett önmagával, a kisugárzásának köszönhetően jobb esélye van párt találni, mint egy depressziósnak, aki azért sír, mert senkije sincs.
2015. máj. 9. 17:06
 5/9 anonim ***** válasza:
Ez hülyeség. Nem azon múlik, hogy talál-e párt valaki, hogy éppen boldog-e.
2015. máj. 9. 17:08
 6/9 anonim ***** válasza:
Ez szerintem is hülyeség, de tegyük fel, hogy igaz. Akkor a kérdésre a válasz: igen. Miért olyan lehetetlen elképzelni, hogy valaki egyedül is boldog? Maximum máshoz köthető a szomorúsága, nem az egyedülléthez.
2015. máj. 9. 17:36
 7/9 anonim ***** válasza:
61%

Ez ebben a formában szerintem hülyeség.

A boldogságot nehéz definiálni, így mindenkinek mást jelen. Az én értelmezésem például nem is ismerek boldog embereket, csak olyanokat, akiknek vannak boldog pillanatai.

De ha a boldogság alatt azt érted, hogy nem önmagát sajnálja az ember, hanem próbálja kihozni a legjobbat az életéből, akkor van benne összefüggés.

Teljesen érthető, hogy esélyem sincs, hogy párom legyen, amikor sugárzik rólam - erős túlzással- hogy bármelyik pillanatban Dunának megyek. És érdekes módon amikor már nem "szenvedek", hanem "normális"/"boldog" vagyok, akkor hirtelen több lehetőségem is lesz, pedig csak annyi változik, hogy hogyan viszonyulok a dolgokhoz.

2015. máj. 9. 18:12
 8/9 anonim ***** válasza:

Saját magamról azt tudom, hogy akkor lett egy igazán jó kapcsolatom, amikor azt mondtam magamnak, hogy nem érdekelnek a pasik, egyedül vagyok, egyedül is jó nekem, csak keresek valami szexpartnert... és bumm, jött életem szerelme.

Egyébként tényleg annyi lehet a logika, hogy aki rágörcsöl, az a görcsössége miatt egyszerűen nem vonzó.

2015. máj. 9. 18:30
 9/9 anonim ***** válasza:

Marhaságnak tartom.

Én nem voltam egészen boldog sosem addig a pontig míg meg nem találtam a páromat.

2015. máj. 9. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!