Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha addig nem találhat valaki párt, míg egyedül nem tud boldog lenni, akkor a kapcsolatban lévők egyedül mind boldogok voltak?
Nyilván nem,csak ezt a maszlagot a sok buta terjeszti...
Ezzel próbálják magyarázni azt,hogy egyes embereknek miért nem sikerül találnia párt,pedig a valódi okok egyáltalán nem ezek...
Ez ebben a formában szerintem hülyeség.
A boldogságot nehéz definiálni, így mindenkinek mást jelen. Az én értelmezésem például nem is ismerek boldog embereket, csak olyanokat, akiknek vannak boldog pillanatai.
De ha a boldogság alatt azt érted, hogy nem önmagát sajnálja az ember, hanem próbálja kihozni a legjobbat az életéből, akkor van benne összefüggés.
Teljesen érthető, hogy esélyem sincs, hogy párom legyen, amikor sugárzik rólam - erős túlzással- hogy bármelyik pillanatban Dunának megyek. És érdekes módon amikor már nem "szenvedek", hanem "normális"/"boldog" vagyok, akkor hirtelen több lehetőségem is lesz, pedig csak annyi változik, hogy hogyan viszonyulok a dolgokhoz.
Saját magamról azt tudom, hogy akkor lett egy igazán jó kapcsolatom, amikor azt mondtam magamnak, hogy nem érdekelnek a pasik, egyedül vagyok, egyedül is jó nekem, csak keresek valami szexpartnert... és bumm, jött életem szerelme.
Egyébként tényleg annyi lehet a logika, hogy aki rágörcsöl, az a görcsössége miatt egyszerűen nem vonzó.
Marhaságnak tartom.
Én nem voltam egészen boldog sosem addig a pontig míg meg nem találtam a páromat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!