Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik! Ti boldogok vagytok egyedül?
Ha nem, miért? És ha igen, miért?
Én lassan egy éve szingli vagyok, de most kezdek ráérezni a boldogságra, a szabadságra, hogy így is jól érezheti magát az ember a bőrében... :) Nem keresek senkit, csak egyszerűen élek és a jó dolgokra koncentrálok, ez olyan felszabadult érzés, még leírni is. :')
Ki hogy áll ezzel a témával?
Én ezalatt a közel 1 év alatt nagyon sokszor boldogtalan voltam. Rengeteg próbálkozásom volt új párkapcsolatot kialakítani. Egyik személybe se szerettem bele, mindengyiket "elküldtem" még a randizás alatt. Szóval ha nagyon akarnék már lehetne valakim, de csak azért, hogy legyen, szerelem és érzelmek nélkül... Nos inkább megpróbálok egyedül boldognak lenni, a saját életemet kiegyensúlyozottá tenni, és aztán lesz ami lesz.
És most jól érzem magam. Lehet hogy fura, de mégis. :)
sztem nem fura. Ha egy aktuális helyzetből, ami amúgy nem lenne jó, megpróbálod a legjobbat kihozni: legjobb, amit csak tehetsz.
Kár a másik idejét pazarolni, ha igazából nem akarod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!