Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szinglik, hisztek abban, hogy nem véletlen vagytok egyedül?
Én is most azért hanyagolom részben a csajozást, mert volt nem egy csalódásom, a legtöbb nő csak átvágott engem, igaz nem olyan nagy probléma volt az mert hát tizenéves voltam, de sajnos ez mellett sok olyat elhanyagoltam amit nem nagyon kellett volna.
És most 22 évesen próbálom rendbe hozni a dolgokat, szakmát tanulok, mellette dolgozgatok, építem a karrierem, meg igyekszem kapcsolatokat teremteni, meg új barátokat találni.
Most nekem ez a célom, mert a csajozásból nem lehet sajnos megélni, és én úgy gondolom hogy még nem vagyok lemaradva semmiről.
Persze, az ok pedig én vagyok, vagyis voltam.
Anno nagyon zárkózott voltam, nem nyitottam a világ felé, aki közeledett, "elkergettem". Nagyon nehezen sikerült ezen túl lépnem,, azóta már volt két kapcsolatom is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!