Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudok uralkodni magamon?
Itthon maradok a héten, h tanuljak egy vizsgára. Nincs senki itthon rajtam kívül délelőttönként és nem tudok a koncentrálásra tanulni, mert egyfolytában csak kielégíteném magam.
F
Köszi a választ! Ment a zöld kéz! :)
Ja, kicsit stresszes vagyok...és valamilyen szinten még mindig 1 14 éves szintjén vagyok. Már mint...ha nincsenek itthon, egyből magamhoz nyúlok (mivel nincs barátnőm). :D
Én ugyanez vagyok, csak lányban:D
Az a baj, hogy stresszelsz, ráadásul figyelemzavarod is van, ahogy elnézem..Vigyél be egy vagy két tábla csokit, és azt rágcsál, azzal eltereled a figyelmed.
Adott esetben ez a dolog, szerintem nálad csak pótcselekvés:)
22L
Köszi a válaszokat!
Tanulok én, tanulok...mellettem egy doboz Toffifee, úgyhogy a csoki tényleg beválik. :D Megoldok egy feladatot, jól megy na és akkor egy kis jutalomként magamhoz nyúlok...azzal meg több idő megy el olykor, mint a feladat megoldásával. :D Aztán találok valamit neten, vagy itt keresgélek...és már el is ment a délelőtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!