Miket egyek? 15 éves lány vagyok és bajom van a súlyommal. De nem nagyon tudok uralkodni magamon és mindent megeszek. Vannak olyan kaják amiktől nem leszek olyan éhes? Vagy pl. suliba mit vigyek magammal?
mandulától nem fogysz mert sok benne a kalória, a c vitamin emg étvágyfokozó, nem veszi el az étvágyat. Ráadásul olyan mennyiségben növeli a vesekő kialakulásának a kockázatát is...
Sportolj valamit: Úszást javaslom, de nem úgy hogy mellúszás és kinn a fejed hanem gyors vagy hát,esetleg járj fittnessz terembe, ne egyél édességet, csokit, ne igyál semmi mást csak vizet, ne egyél gyümölcsöket, zsíros húsokat, péksüteményeket, krumplit, babot ilyeneket...
Helyette zöldség minden mennyiségben , hal, csirke, pulyka, gomba, tengeri herkentyűk, sovány tej, sovány túró, tojás stb... Alacsony kalória tartalmú ételek.
A C vitamin tényleg jó, én már 6 éve szedek napi 2000mg-ot, én is így tudom tartani a súlyomat. Ráadásul azelőtt vesekövem volt, a C vitamin szedésének hatására megszabadultam tőle, nem kellett műteni mert szép lassan olyan apróra oldódott, hogy aztán ki tudtam pisilni. Persze először fájdogált, de megérte ez az apró kellemetlenség.
Úgyhogy nem minden mese igaz a vitaminokról, ezt a saját bőrömön tapasztalom már elég hosszú ideje.
Szó szerint a bőrömön, mert még a bőröm is sokkal szebb azóta.
ha ilyen lenne akkor nem volna kövér ember a világon emrt mindenki beszedné aztán sovány lenne, másrészt meg c-vitaminból is csak 100mg körül van a napi ajánlott adag, de az orvos még megfázáskor is max 1000mg-ot ír fel.
Azért valami oka lehet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!