Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Akik úgy döntöttek, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik úgy döntöttek, hogy egyedül élik az életüket. Boldogok vagytok így? Hogy telnek a mindennapok?

Figyelt kérdés

2015. máj. 27. 22:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
76%

Amikor eldöntöttem, hogy egyedül élem az életem, nem sokkal később megismerkedtem a párommal, akit egyáltalán nem érdekelt a döntésem. Azóta már én is másképp látom a dolgot és inkább vele élek :)

Egyébként amíg tényleg úgy volt, hogy egyedül leszek, nem volt rossz, csak kicsit magányosnak éreztem magam. Hosszútávon viszont elég pocsék lehet..

2015. máj. 27. 22:46
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sokkal jobb, mint amikor párkapcsolatokban éltem. A szabadidőmet teljesen magamra fordíthatom, a hobbijaimnak élhetek. A pénzem is több, és persze nem kell máshoz alkalmazkodni.
2015. máj. 27. 22:47
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Tök jó, nyugodtan ellehetek itthon nem túl szalonképes szerelésben :D
2015. máj. 27. 22:56
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező: engem az érdekelne ebben az esetben, hogy a körülötted lévők nem akarnak összeboronálni, javaslatokat tenni?
2015. máj. 27. 23:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Én nem döntöttem el semmit mert még fiatal vagyok és semmi sem biztos a halálon kívül, egyszerűen csak így élek és kész. Persze, hogy boldog vagyok, különben nem élnék így. Ki az a h*lye aki olyan döntést hoz ami nem jó neki? Én annyira introvertált vagyok, hogy nekem egyszerűen szükséges van egy otthonra ahova hazamehetek és egyedül lehetek. Képtelen vagyok elképzelni, hogy ide valakit hosszútávon beengedjek, van én menjek valakihez. Sokszor még a kutyám is túl sok társaság. Olyankor kiengedem a kertbe. Ráadásul nagycsaládba születtem, mediterrán származású anyával, borzalmas volt... Amilyen hamar csak tudtam, elkezdtem magam kivonni közös programok alól. Pedig normális családom van és szeretem őket, meg a többi embert is. Csak nekem ez fárasztó. És képzeld első ez nem pocsék, vannak ilyen emberek. Csak azért mert te nem így érzel, még nem mindenki egyforma. :)
2015. máj. 27. 23:16
 6/15 anonim ***** válasza:
48%
Nem én döntöttem így :C
2015. máj. 27. 23:19
 7/15 anonim ***** válasza:
44%
Ezt eldönteni emberi ostobaság. Élni kell az életet, és pozitívan hozzáállni. Nem kell görcsölni ezen a dolgon, majd jön, amikor itt az ideje. Sokkal gázabb az, ha depresszív leszel ettől a témától.
2015. máj. 27. 23:20
 8/15 anonim ***** válasza:
56%
Nem egészen teljes a boldogságom, habár szinte már full be vagyok rendezkedve az agglegény életre. Ha hirtelen úgy érzem, hogy nőre lenne szükségem, csak feljövök ide, olvasok néhány férfiakról szóló mocskolódást, fröcsögést, azonnal elmegy a kedvem a nők utáni vágyódástól, s ezt felerősítve visszakézből meg is kapják tőlem a maflást a delikvens hölgyecskék. Két legyet egy csapásra!
2015. máj. 27. 23:25
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Néha elképzelem milyen lehet azzal a nővel akit megpillantok. Majd eszembe jut a volt kapcsolatom, hogy abban a helyzetben, hogy irigyeltem azokat, akik nincsenek kapcsolatban.
2015. máj. 28. 01:21
 10/15 anonim ***** válasza:
Igen, jelenleg kifejezetten elégedett vagyok az életmódommal, mindennapjaimmal, de amikor épp másképp volt, akkor sem gondoltam soha, hogy pont egy kacsolat lenne a boldogságom kulcsa
2015. máj. 28. 01:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!