Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudnak a férfiak egyedül boldogok lenni?
Eszméletlen kínlódást érzek társ keresés téren. A férfiak 80 százaléka görcsösen keres nőt magának, társkeresőn kényszeresen küldik a leveleket szinte feleslegesen sok esetben. Állandóan megy a sírás hogy nincs nőm meg új fogalmakat alkotnak hogy incel stb.
Miért nem tudnak ezek a férfiak egyedül boldog lenni. Miért nem találják meg barátukban, szüleikben a társas kapcsolatot, miért nem találják meg másban a boldogságot?
Te is úgy viselkednél, mint a legtöbb férfi, ha nem tudnád kiélni a vágyaidat, ösztöneidet. Sőt, én is úgy viselkednék, mint a legtöbb férfi, ha nem nyomnék el magamban mindent jó mélyre, mert amúgy így is nagyon kínoznak az elfojtott vágyaim, ösztöneim. Te nőként ezt sose fogod megérteni, mert állandóan körbe fognak rajongani a férfiak. Sőt, sajnos még a nők is.
Én mondjuk nem hiszek abban, hogy egy másik ember, egy nő boldoggá tehet. Önmagamon kívül nem tehet senki boldoggá, viszont ha nem kell elnyomnom az érzéseim, vágyaim, hanem ki tudom élni azokat, akkor kevesebb érzelmi fájdalom ér, és máris sokkal felszabadultabb lehetek. A nemi vágy olyan, mint az éhség vagy a szomjúság. Valaki az egész életét úgy éli le, hogy nem elégíti ki a szükségleteit, ez pedig súlyosan megbetegíti. Nem csak fizikailag, de mentálisan is.
Szóval annak könnyű ilyeneket írni, aki már kielégítette a szükségleteit.
Alapvetően társas lények vagyunk, a magány nem jó senkinek hosszú távon.
De a pasikat úgy elkényeztetik kiskoruktól kezdve, hogy sok nem is tud egyedül meglenni.
Ezért él sok szülőkkel, vagy mindegy, h milyen kapcsolatban van, csak legyen valaki, aki kimos és főz rájuk.
A lányokat sokkal inkább önállóságra nevelik kiskoruktól kezdve, így felnőttként is jobban megállják a helyüket egyedül is.
Alapvetően társas lények vagyunk, a magány nem jó senkinek hosszú távon.
Csak párban lehet megtalálni a társas kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!