Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak hivatásosak társkeresőn?
Figyelt kérdés
Az egyik igen népszerű társkeresőre regisztráltam. Még képet se raktam fel,de kb. két nap múlva egy huszonéves csak nézeget az adatlapom, és egyfolytában tetszikeli. Az elmúlt napban már vagy 8x. Először arra gyanakodtam, hogy az oldal botokkal próbál pénzt csavarni ki a userekből. Viszont kérdés témáját sem tudom elvetni. Tudom milyenek a férfi opciók társkeresőn. Ha van kint képem se néznek meg, nem hogy jóformán üres adatlappal.2018. nov. 12. 08:18
2/2 anonim válasza:
Az oldal próbál téged megfejni. Mindent elkövetnek hogy minél több pénzt húzzanak le rólad.
Csak óvatosan mert vannak olyan oldalak ahol ha fizetőssé teszed magad kínszenvedés míg sikerül megszüntetni az előfizetést.
Amúgy vannak prostik is fent. Én egy dominával leveleztem, meg telón beszélgettünk is, elég jóba lettem vele. Ingyen eljött volna de ez nem az én világom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!