Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, mikor végignézegetitek a társkeresőn a nők fotóit, milyen benyomásotok van?
Én úgy látom kinézetre vannak aranyos meg belevaló nők.
Amit nem értek ha sokan kikötik h tartós kapcsolatot keresnek, akkor miért van annyi pozolós szexre célzó kép, vagy tengerparton habokban pozolós ami már nagyon durva!
Ha férfi lennék nem az jönne le h hű de jó lehet vele ha összejönnék ilyennel, hanem h ez minden pasival nyitott a szexre és így közönséges is.
Sok nőnél az jön le, hogy öntelt. Főleg a bemutatkozóból. Azt hiszik, kegyet gyakorolnak ha szóba állnak valakivel. :D Az ilyeneken simán átgörgetek. Meg ott vannak a vakolat alol ki sem látszó, festett szemöldökös libák. Brrr. Aztán a minden férfi átver típus. Aztán a csak komolyat típus.
A valóban normális nőkböl iszonyat kevés van.
Már fel se regisztrálok ilyen helyekre elég rég óta, mert letargikus élményeim vannak.
Értelmet még egy ilyen oldalon sem találtam.
10 nőből 7 a szexre utazik, csak ezt nem írhatja le, mert rib...ancnak néznék.
Ezért írja ki a zöme, hogy tartós kapcsolatot keres.
DE
ha valamelyik ki is hangsúlyozza az adatlapján, hogy valóban ez a célja, ès a csak alkalmi kapcsolatosok, farokképküldök, már kapcsolatban lévők hanyagolják, ott nagy az esély, hogy tényleg tartós, komoly kapcsolatot szeretne.
Ugyan így gondolom kedves kérdező mint te. Pont ezért is nehéz normális nőt találni, főleg társkeresőn, meg még hozzájőn ha nincs jó dumád válaszolni sem fog senki.
Én az ilyen mell kidobós, pózolós, csücsörítős, piával pózoló, fürdőruhás képeseket csak simán átpörgetem.... Tuti nem lennénk egy hullámhosszon :) így jobb ha elkerülöm őket. Csak az a baj ők a többség, és kevesebb a normálisnak kinéző nő. :(
Saját tapasztalatom a társkeresőzéssel:
Beállítod, hogy 50km-es körzetben keresel marad 7 max. 8, aki a kinézete alapján nem esik ki.
Annak ellenére, hogy az adatlapjuk teljes szövege "Ismerj meg!" írsz nekik és itt ki is merül a történet, mert min. 50 levelet kell kiküldeni 1 db válaszért...
Felregisztrálsz a következőre is, a nagy számok törvénye alapján 100-ból 2 visszaír és az egyikkel esetleg még találkozol is.
De kiderül, hogy a kép már régi és nem is ő van rajta, de te egy aljas féreg vagy, hogy ennek ellenére nem akarod őt...
A ribis lányokra alapból rá se nézek, írhat bármi szépet a profiljára mert rohadtul idegesít.
Akkor vannak a lúzer csajok akik egy normális látható fotót sem képesek feltenni, ők is ugyanúgy.
Akik érdekelnek azok a valamiért vonzó természetes fotóval rendelkezők. Először az arcát nézem meg hogy aranyos e, majd a nyaktól lefelé lévő testrészeit :-D Előny számomra az ha egy picit gömbölyű és nem egy deszka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!