Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti összejönnétek egy olyan férfival, aki 4-5 cm-vel alacsonyabb nálatok? Mi szokott lenni az első benyomásotok, amikor megláttok egy ilyen párt, ahol a nő magasabb picivel?
Soha. Számomra kicsit nevetséges.
De ezt még én is tudom hogy kicsit felszínes dolog. Mert közbe meg lehet egy csupaszív a srác, és lehet a lány szerencsés hogy vele lehet.
De attól én még összeteszem a két kezem, hogy az én csupaszív párom bizony 40 centivel magasabb nálam.
1# elso probalok szamolgatni... Most akkor te 160 vagy a pasid meg 200cm vagy hogy? Azert csak megsugom hogy ti is kicsit nevetsegesen neztek am ki.
Kerdezo en 180 vagyok szoval nem olyan nehez nalam alacsonyabb pasit talalni es igen volt mar ra pelda, hogy par centivel alacsonyabb volt a kiszemeltem. Semmi kulonos benyomasom nincs ilyen par lattan megallapitom, hogy a csaj picivel magasabb es kesz. Ahogy azt is ha a csaj szoke a pasi meg barna haju, semmi extra ez csak egy tulajdonsag.
Szerintem nevetségesebb ha a fiú alacsonyabb. És az átlag is így gondolja.
165 vagyok, párom 206 cm.
De azért érdekes, hogy a magad alig 180 centijével virnyákolsz :D
Egy csaj lehet aranyos, és cuki egy magas srác mellett, csak a magadfajta kezd el trágárkodni, és habzó szájjal irigykedni.
Én legalább tudom h felszínes vagyok ilyen téren, de te csak szimplán irigy gyökér :*
Nem.
Felveszek egy magassarkút és máris 10 cm-vel leszek magasabb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!