Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok/nők. Ilyen adottságokka...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők. Ilyen adottságokkal mi lenne az első benyomásotok? Illetve még annyi, hogy keressek párt, ha nem tudom mit/kit keressek?

Figyelt kérdés
29 éves férfi vagyok, sok kapcsolattal a hátam mögött. Ha nem is vagyok egy macsó, de alapvetően nem csúnya, általában tetszem az ellenkező nemnek. "Golyó" fejem van, kék szemem, nagyobb orr, szőkésbarna haj (ez jellemző az arcszőrzetemre is), 94 kg, 175 cm. Nem kifejezetten kövér, inkább nagyobb darab :) vállas, de pocakos. Sokat mosolygok, vicces figurának tartanak. Úgy tartják mindenkivel megtalálom a közös hangot, így általában kedvelnek. Szeretem a természetet, az állatokat, és a csillagászatot, de mindenről szívesen beszélgetek, kíváncsi természet vagyok. Inkább otthonülő típus, sörözök, de nem kocsmázok, és ritkán vagyok ittas.
2015. dec. 19. 16:29
 1/6 A kérdező kommentje:
Ja még annyi, hogy külön élek albérletben egyedül, elég talpraesett palánta volnék.
2015. dec. 19. 16:33
 2/6 anonim ***** válasza:
Kicsit hasonlítasz a páromra, még talán külsőre is így leírás alapján. Engem a talpraesettsége meg a lazasága fogott meg. Munkában ismerkedtünk meg.
2015. dec. 19. 16:47
 3/6 anonim ***** válasza:
Ha jó fej vagy, már eleve nyerő!
2015. dec. 19. 17:41
 4/6 anonim ***** válasza:
Így a leírásodat olvasva szimpatikusnak, normálisnak tűnsz. Nagyon jó, hogy mindenről lehet veled beszélni és humorod is van.
2015. dec. 19. 17:52
 5/6 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva max barátnak tartanálak, ha jól kijönnénk, másképp nem tudnék nézni rád. Egyrészt házas vagyok pár éve, másrészt mert egy magasak vagyunk, és nekem az jön be ha a férfi magasabb nálam. A testalkatoddal semmi problémám nem lenne, mert én a mackós, nagyobb darab:) pasikat szeretem, sem a kigyúrt, sem a csontos, sovány férfiak nem vonzanak.
2015. dec. 19. 17:59
 6/6 A kérdező kommentje:

5. Köszönöm a választ, közös vonás bennünk, hogy én is azt szeretem, ha a hölgy alacsonyabb nálam. :)

A többieknek is köszönöm a választ, aranyosak vagytok. És hát a mindent azért nem kell szó szerint érteni, nem tudnék a kosárfonás tudományáról mély, és érzelmekkel teli diskurzust folytatni :)

2015. dec. 19. 18:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!