Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők! Ti összejönnétek egy olyan férfival, aki 4-5 cm-vel alacsonyabb nálatok? Mi szokott lenni az első benyomásotok, amikor megláttok egy ilyen párt, ahol a nő magasabb picivel?
Ez már a sokadik ugyanilyen provokatív kérdés.
Nem unjátok még?
Nem jönnék össze, kész és pont.
Mindenki maga dönti el, hogy kivel szeretne párkapcsolatot. Az, hogy ha látok ilyen párt, akkor azt gondolom, hogy az ő dolguk, nekem meg semmi közöm hozzá.
Szerintem a lány magasságától is függ.
Egy 160 centis lány mellett egy 155ös pasi furán fest, mármint nem maga a pasi, hanem a páros.
Egy 180as nő mellett egy 175ös pasi teljesen átlagos, azon szerintem senki nem akad fenn.
Én csak kicsit vagyok felszínes. :) Nyilván örülök, ha nálam magasabb egy pasi, mert nem érzem magam kínosan magassarkúban pl. (de tényleg, volt olyan párom, aki kb. megtiltotta, hogy olyan cipőt vegyek...), de nem is egyszer volt alacsonyabb párom, és sosem ez volt a fő mérce.
A kedvesem egymagas velem, ez tökéletes.
180 cm vagyok egyébként.
A kedvesem 4 centivel alacsonyabb és? Pont nem érdekel, ahogy itt, ahol élünk az emberek pont leszarják, mit csinál a másik.
A városban mászkálva egy csomó olyan párt látok, ahol a csaj magasabb, nagy ügy.
Ha NEKIK megfelel és boldogok, akkor hajrá! Az a lényeg, más károgása, vagy lenézése kit érdekel.
Az emberek bármiért be tudnak szólni, apámnak pl azért, mert 30 évesen koszos munkásruhában mászkált anyával az utcán és ez egy libának nem tetszett.
Pedig ő magas férfi, anya pedig alacsony nő volt.
Köszönöm a válaszokat :)
Nem provokációnak szántam, csak most pont velem történik ez. Én 175 cm vagyok, a fiú pedig 170-171.
És nem hordok magassarkút :)
Emilió és párja jut eszembe.
itt vannak:
Jobban mutat egy képen és élőben is, ha a pasi magasabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!