Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, nők! Ti összejönnétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, nők! Ti összejönnétek egy olyan férfival, aki 4-5 cm-vel alacsonyabb nálatok? Mi szokott lenni az első benyomásotok, amikor megláttok egy ilyen párt, ahol a nő magasabb picivel?

Figyelt kérdés
2017. dec. 18. 14:22
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
72%

Ez már a sokadik ugyanilyen provokatív kérdés.

Nem unjátok még?

Nem jönnék össze, kész és pont.

Mindenki maga dönti el, hogy kivel szeretne párkapcsolatot. Az, hogy ha látok ilyen párt, akkor azt gondolom, hogy az ő dolguk, nekem meg semmi közöm hozzá.

2017. dec. 18. 15:28
 12/20 anonim ***** válasza:
95%
Tetszett már nálam alacsonyabb, ráadásul nagyon kis vékonyka srác, de sajnos ő folyton a 10/10 kondi-szoli-műkörmös lányokat bámulta (utána meg gondolom a gyakorin sírt, hogy ő nem kell a lányoknak, mert vékony és alacsony). Engem észre sem vett, aztán rájöttem, hogy ugyanolyan felszínes, mint a többi.
2017. dec. 18. 15:31
 13/20 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem a lány magasságától is függ.

Egy 160 centis lány mellett egy 155ös pasi furán fest, mármint nem maga a pasi, hanem a páros.

Egy 180as nő mellett egy 175ös pasi teljesen átlagos, azon szerintem senki nem akad fenn.

Én csak kicsit vagyok felszínes. :) Nyilván örülök, ha nálam magasabb egy pasi, mert nem érzem magam kínosan magassarkúban pl. (de tényleg, volt olyan párom, aki kb. megtiltotta, hogy olyan cipőt vegyek...), de nem is egyszer volt alacsonyabb párom, és sosem ez volt a fő mérce.

A kedvesem egymagas velem, ez tökéletes.

180 cm vagyok egyébként.

2017. dec. 18. 15:34
 14/20 anonim ***** válasza:
94%
Mivel 164 cm vagyok, alacsonyabb férfit nem is nagyon ismerek, furcsa elképzelni is, hogy alacsonyabb lenne a párom. Szerintem ilyen 170-180 körüli pároknál nem néz ki rosszul az a 4-5 cm.
2017. dec. 18. 15:37
 15/20 anonim ***** válasza:
35%
*Tetrajodthyronin* el tudom képzelni, mekkora madár lehet a párod, ha 2 méter magas létére egy 165 centis rövidlábút sikerült összekukáznia magának.
2017. dec. 18. 15:49
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
15.: neked még olyat sem sikerült "összekukáznod"
2017. dec. 18. 15:53
 17/20 anonim ***** válasza:
91%

A kedvesem 4 centivel alacsonyabb és? Pont nem érdekel, ahogy itt, ahol élünk az emberek pont leszarják, mit csinál a másik.

A városban mászkálva egy csomó olyan párt látok, ahol a csaj magasabb, nagy ügy.

Ha NEKIK megfelel és boldogok, akkor hajrá! Az a lényeg, más károgása, vagy lenézése kit érdekel.

Az emberek bármiért be tudnak szólni, apámnak pl azért, mert 30 évesen koszos munkásruhában mászkált anyával az utcán és ez egy libának nem tetszett.

Pedig ő magas férfi, anya pedig alacsony nő volt.

2017. dec. 18. 16:25
 18/20 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat :)

Nem provokációnak szántam, csak most pont velem történik ez. Én 175 cm vagyok, a fiú pedig 170-171.

És nem hordok magassarkút :)

2017. dec. 18. 19:57
 19/20 anonim ***** válasza:
Ha látok ilyen párokat, nem érdekel, az ő dolguk. Nekem biztos nem kéne egy 160 centis pasi.
2017. dec. 19. 07:59
 20/20 Kései Sirató ***** válasza:

Emilió és párja jut eszembe.

itt vannak:

[link]

Jobban mutat egy képen és élőben is, ha a pasi magasabb.

2023. jún. 13. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!