Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Apukák! Mi volt az első benyomasotok a szülés utáni első szexről?
Kb mennyi idővel szülés után volt? Milyen volt?
Hogyan éltétek ti meg,hogy baba érkezett a családba? Hogy anya megváltozott testileg.. lelkileg!?
Semmi extra, előtte is unalmas volt a feleségemmel a szex, utána is. Előtte is havonta 1X volt, utána is.
Testileg nem változott meg, előtte is bomba nő volt, utána is. Tehát van egy bombatestű anyuka, akit nem érdekel a szex semmilyen formája. Hát összefoglalva, én nem vettem észre semmit, se testileg, se lelkileg.
Az első, a fiam születése(hosszú vajúdás,majd császár)után kb 4-5 hónap elteltével volt, és a feleségem kezdeményezte,amit azelőtt,és azóta sem tett soha.
Én a kicsit altattam el,ő Bejött a szobába és megkérdezte,hogy akarok e szexelni.
Azt válaszoltam,hogy nem,de természetesen csak vicceltem.
Sajnos csatlakozok a 4-es válaszolóhoz,a feleségem egy álomnő,soha életemben nem láttam szebbet,de neki akár évi egy szex is elég lenne.
Gondolom azért kezdeményezett,mert fontos visszajelzés volt számára,hogy kívánom még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!