Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakitől társkeresőn nem kaptok választ, eszetekbe
jut, hogy azért nem ír, mert nem tud, korlátozza a
rendszer, mert nem előfizető, vagy egyből elkönyvelitek,
hogy biztos nem érdeklitek?
Minek ezen kattogni? Nem írt, nem írt. Ennyi.
2018. nov. 11. 18:02
Vannak más társkereső oldalak is, ahol ez nincs korlátozva, pl Badoo, Twoo.
Ha viszont maradsz itt, és végre olyan valaki ír, aki nagyon bejön neked, akkor ne sajnáld azt a pár 1000 Ft-ot erre.
2018. nov. 11. 18:08
A rendszer sehol nem korlátozza, hogy hány embernek válaszolhatsz, csak azt, hogy hány ÚJ emberre írhatsz rá.
2018. nov. 11. 18:13
4/10 A kérdező kommentje:
Hát, az a helyzet, hogy most egy 50 ezer + áfás szakmai vizsgára kell kispórolnom a pénzt, úgyhogy most az a pár ezer Ft is számít. Ezt a felületet amúgy sem elsődlegesnek tartottam fenn, sokszor nincs is senki, azért nem fizetek elő, vagy ha van, hamar elhalt a beszélgetés, nem folytatódott, még VIP emberekkel sem, nem érte meg előfizetni. Mostanában írt valaki, akivel beszélgetni kezdtünk, de egyikünk sem előfizető jelenleg, aztán nem került szóba, hogy e-mail, és nekem elfogyott az a 7 ingyenes levelem. Nem tudom, hogy lenne-e több, mert ennyi idő alatt nem tudom egyértelműen eldönteni róla, hogy mennyire passzolnánk össze, lehet olyan, aki elfogadja, hogy én erre nem költök, de olyan is, aki kiveri a hisztit egy ilyenért. Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy nem a szüleim fiatalkorában élek, amikor még a postai levelek is napokig utaztak országon belül, és mégis összejöttek emberek, manapság minden felgyorsult és sokan mindent azonnal akarnak.
5/10 A kérdező kommentje:
A Badoo-t és a Twoo-t próbáltam, nem jött be, ott is volt egy rakás korlátozás, fizetős opciók, ráadásul blokkolták a profilképemet az egyik oldalon, mert nem hitte el a rendszer, hogy én vagyok rajta, csak azért, mert egy nyilvános rendezvényen készült.
Megadod az email címed, így csak az válaszol, aki nem akar. ;)
2018. nov. 11. 18:52
Elszoktam rajta gondolkodni, de ha mondjuk már 1 hete nem kaptam választ, elkönyvelem,hogy egyszerűen nem érdeklem.. :D (Ha pár napig nem kapok választ, nem problémázok.. lehet,hogy hullaként esik haza, esetleg elment valamerre a családdal, barátokkal és nincs gépnél.)
Az mondjuk engem érdekelne, hogy kinél milyen problémák vannak.. Saját példa: tegnap este beszélgettem egy illetőve, de bealudtam, mert fáradt voltam. Ma felléptem az oldalra, írta,h látom válaszolni luxus.. Válaszoltam volna, hogy Elnézést kérek, de elaludtam stb.(amit ilyenkor illik), erre letiltott és már csak az addig lefolyt beszélgetést tudtam olvasni..
Bár, azt mondom, hogy egy ilyenért nem kár.. :D (És még a Nők a hisztisek.)
2018. nov. 11. 19:13
8/10 A kérdező kommentje:
Hát, az én beszélgetőtársamnak egy hétnél többet kell várnia, mert csak decemberben kapok ismét ingyen levélírást, e-mail címet sem tudok adni neki, de erre ő sem gondolt egyelőre.
Ha ezt legközelebb így csinálod nem lesznek ilyen problémáid.+simán csinálsz egy alter fiókot és arról megírod neki h ez és ez az emailod.Az új fiókkal ugye megint kapsz ingyen leveleket.Am melyik társ kereső kér el 7000havonta???Az már egyenesen rablás.havi 1-2k még talán én is adnék érte.
fiam te is egy .nagy kukac zseni vagy . HU de nehéz megoldani egy email cím elküldését a levél végére.
2018. nov. 11. 21:02
Hát a parom.hu az ilyen. Szülcsinapcsi vagy évfordulós 1 napos tagság kuponom van egypár. Sosem használtam fel. Nem lehet átruházni?
2018. nov. 12. 09:57
Kapcsolódó kérdések: