Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van-e valami olyan rendszer, mint a Tinder, csak olcsóbb? 44F
Meglepődtem a Tinderen, egy csomó nő jelezte hogy milyen szép vagyok. (Az origó randin senki.)
Csak hogy jól tudjak válaszolgatni, akkor meg kell vennem a 10000 ft-os csomagot, szerintem vannak benne rejtett költségek is, tehát ha hagyod magad, megvágnak egy 20-assal per hó. Nem tudtok valamit ami ennyire hatékony de sokkal olcsóbb?? Max 2-4E ft per hó?
Te miről beszélsz? A Tinder tök ingyenesen is jól használható. Végtelenül lehet like-olni és írhattok egymással mindenkinek ingyen, akivel match-eltek.
Van 2000-2500 forintért egyszer egy olyan, hogy mindenkivel állítson párba téged, aki like-ol téged és van egy másik előfizetési lehetőség szintén 2000-2500 forintért, hogy napi 5 super-like-od van és még egy pár egyéb dolgot is kapsz, ez a tinder plus.
Ez a kettő így maximum havi 5000 ezer forint, de ezek nélkül is teljesen jól használható a Tinder ingyen. Nekem az utóbbi tinder plus azért megvan a biztonság kedvéért és havi 2393 forintot fizetek érte.
A tinder full ingyenes. Végtelen like, korlátlan üzenetküldési lehetőség.
Superlike-nak és egyéb fizetős marhaságnak semmi értelmét nem látom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!