Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen, ha párrá válok valakivel és nem írunk egymásnak akkor szétválaszt a rendszer?
nem
lehet h ő tette v törölte magát
Nem lehetséges. A visszavonás-funkció csak a keresés közben él, asszem azt tudod vele visszavonni, ha valakit balra húztál (azaz nem tetszik), de meggondolnád magad, és jobban megnéznéd. Hogy kedvelést is vissza lehet-e vonni, na azt nem tudom.
A párbaállás utáni szétválás végleges, erről asszem még szól is maga a tinder, amikor ezt csinálod. Viszont az eltűnés és az újbóli előkerülés a párok között szimplán csak programhiba, mert szarul van összerakva az alkalmazás. Nekem is volt olyan, hogy valaki eltűnt a párjaim közül, majd ha újraraktam az alkalmazást (nem töröltem a fiókot), akkor ismét megjelent. Pár nap múlva megint eltűnt, majd ismét megjelent. Kár, hogy ennyire fosul működik, és szándékos cselekvésnek tűnnek a programhibák...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!