Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az, hogy a badoo-n...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy a badoo-n a helyes csajokat nem engedi megszólítani a rendszer csak pénzért?

Figyelt kérdés
Kuvakereskedelem ez vagy pedig egy korrekt ismerkedős oldal? ez itt a kérdés...

2017. febr. 16. 21:24
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert azok nagy része kamu profil
2017. febr. 16. 21:56
 2/7 anonim ***** válasza:

Akit meg lehet szólítani ingyen, sem ír vissza, nem hinném, hogy a pénz ezen változtatna. Kreditesre is írtam az se válaszol. Vagy minden csaj tahó, vagy minden profil kamu, vagy félnek tőlem valamiért. :D

30/f

2017. febr. 16. 22:00
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nézd, nem tudom hogy vagy vele, de te ingyen dolgozol a munkahelyeden? Azért dolgozol, hogy másnak hasznot termelj, de te magad éhen is dögölhetsz?

A társkereső oldalak nem szeretetszolgálat, hogy minél könnyebben társat találj magadnak, hanem vállalkozás. Igazából te döntöd el megéri neked vagy nem, akarsz-e fizetni ezért vagy nem. Lehúzásról akkor beszélhetünk, ha fizetsz de átvernek, mert egy rendszer által generált kamuprofilnak írsz, és lehúzásból is sok van ám. De amennyiben tényleg egy létező csajnak írhatnál pénzért, akkor ez csak sima üzlet.

2017. febr. 16. 22:32
 4/7 Diavolino44 ***** válasza:
Pont azert vannak rajta jobb csajok, mert nem irhat mindenki rajuk.Tinderen meg tobb lany van, es megjobbak is! Ezert kell eloben ismerkedni.
2017. febr. 16. 22:33
 5/7 anonim ***** válasza:
Úgy emlékszem, hogy a frissen regisztrált lányokra legyenek azok bármennyire felülreprezentáltak még ingyenesen lehet írni, vagy épp valami potom semmi kreditért. Valamint, ha elég jóra értékelik a képeidet, tehát téged akkor is viszonylag olcsó vagy épp ingyenes. Szóval azért annyira nem igazságtalan a rendszer. Mindenesetre nem érdemes túl sok pénzt rááldozni, mert ahogy írták nincs semmi garancia, hogy válaszolni fognak az üzenetedre. Te sem válaszolnál. Főleg akkor nem ha naponta 156-an írnak rád, melyből 100 tahó, 40 unalmas, 16 meg csak ronda.
2017. febr. 16. 22:41
 6/7 A kérdező kommentje:
Hát igen.. szóval ez a kamuprofilos oldal cinkes dolog nekem.. volt már hogy ismerkedtem onnan és találkoztam is, de úgy gondolom a topcsajok csak beetetés, hogy fizess, és ez a másik ember vágyának vágyainak érzéseinek a mocskos undorító kihasználása ... és ezt nem tolerálom
2017. febr. 17. 06:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Azért, hogy fizess. Nincs korrekt ismerkedős oldal, ami fizetős már alapból nem az, hiszen a cél az hogy előfizess, és sokáig fizess (tehát ne találj párt). Tele vannak kamuprofilokkal amit botok, vagy animátorok kezelnek (olyan emberek akik egyszerre egy rakás kamuprofillal húzogatják a mézesmadzagot a társkeresők előtt hogy fizessenek).

Olvasnivaló...

[link]

[link]

[link]

2017. febr. 17. 11:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!