Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincon túli férfiakat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincon túli férfiakat nem idegesíti?

Figyelt kérdés

Azok a harmincas férfiak akik nem volták hajtósok az anyagi világban nem tanultak jó szakmákat vagy nem tepertek a pénz után nem idegesíti h míg ők otthon laknak az anyjuknal kerestük alacsony h egy not programokra elvigyenek látják h a huszonéves fiúkak akik albérletben laknak jól néznek ki halomra hordják haza a nőket szexre. Vagy van aki ezek közül nem egyetemista hanem mondjuk jól kereső munkaja van jó kocsi laza élet míg a másik keccsol a szr munkahelyen és meg se fizetik.

Ezek a harmincas már nem tudnak jó dumával se felszedni nőket mint huszonevesen mert már nem néznek ki fiatalosan sportosan.

Nem bánják h kényelmesek voltak meg nem volt hitük magukban h jobb munkát pályáznak meg?

Jó durva különbségek vannak!

2018. nov. 3. 13:40
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

19es vagyok.

Az élete során minden ember hoz olyan (rossz) döntéseket, melyek nem abba az irányba befolyásolják az ember későbbi életét, amerre haladni szeretne.

Én is, de gondolom te is és mindenki hozott már olyan döntést, ami akkor jónak tűnt és előre nem volt látható a hosszútávú következmény.

Ennek felismerése lehet hasznos, hogy legalább újra ne kövessük el a hibát.

Ahogy Chong An Sunim zen apát szokta mondani: "Mi a helyes cselekvés? Ami úgy oldja meg a problémát, hogy nem termeli újra."

Kb ennyi.

Az üres és előbbre nem vivő bűntudatnak és megbánásnak azon kívül, hogy még mélyebbre húzza az embert, nem sok teteje/értelme van.

2018. nov. 3. 18:28
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Nem. 31 vagyok, anyámékkal élek, saját lakásra spórolok. Közben dolgozom, diplomás vagyok, és a hobbijaimmal is tudok foglalkozni, megvenni hozzá mindent, soha egy áruhitelem sem volt. Elromlik a mosógép, veszek egy másikat még aznap és kész. Nem teperek a pénz után. Nincs kocsim és jogsim sem, mert ez nem érdekel, nem vonz. Soha nem járok nyaralni, nincs 200ezres karórám, nem érdekel egyik sztereotíp társadalmi elvárás f_szság sem. Szívesen megismerkednék hasonló gondolkodású nővel, akinek nem az jelenti az álomférfit, ha albérletbe viszik és nyaralgatnak a devizakölcsönből. Nem kényelem kérdése. Egyszerűen nem mindenkinek ugyanazok a prioritásai. Nekem sokkal többet számít, hogy jó a légkör és baráti a társaság egy munkahelyen, minthogy fogat összeszorítva stresszelve kéne járnom melóba még akkor is ha kétszer ennyit keresnék. Nem mindenki a pénztől esik hasra.
2018. nov. 3. 18:29
 23/24 anonim ***** válasza:
Szia - akkor úgy látom ez a kérdés pont nekem szól... Rólam annyit hogy - 34 éves vagyok, egyáltalán nem vagyok csúnya, se kövér. Gyerekkorom óta visszahúzódó személyiségű vagyok, és nem tudtam ill. mertem kezdeményezni a lányoknál. Emlékszem még olyan 18 éves korom körül igen sokat szenvedtem amiatt hogy nem tudtam akkoriban kapcsolatot kialakítani.., én akartam ugyan, és próbálkoztam - de minden eseteben visszautasítottak.Itthon szüleim terrorban neveltek, azért a suli sem ment jól, így csak egy sima szakmunkást tudtam elvégezni. Ez a párkapcsolat hiánya, és a folytonos szenvedés - belső lelki sérülést okozott idővel. Elkezdtem kipróbálni a különféle kábítószereket, aztán rá is szoktam ezekre. Idővel rájöttem hogy nekem nem is kell már kapcsolat mert annyira megszoktam így egyedül, meg aztán így is lehetek boldog. Viszont nemrég bejött mégis egy kapcsolat az életembe, de megszakadt jó fél év után mert a társamat eléggé rossz útra vitte a függőség. Ezután hónapokig magam alatt voltam.., mert így utólag már látom hogy eléggé szerelmes voltam bele. Viszont nem hiszem hogy lesz még valaha barátnőm, és nem is keresem - pont azért mert nem akarok még egy ilyen szenvedést átélni mint legutóbb. Azért boldog vagyok még így visszagondolva is.., hogy érezhettem milyen szeretni valakit, milyen érzés kapcsolatban lenni, és hogy olyankor van aki figyel rám. Ez egy olyan szakasza volt az életemnek amit soha nem fogok elfelejteni - mert úgy igazán voltam boldog közben, külső eszközök nélkül. Szóval mióta véget ért az a kapcsolatom megint kénytelen voltam hazaköltözni, mert a 3 műszakos fizetésemből a jelenlegi felelőtlen személyiségemmel képtelen lennék rá hogy hosszú távon fenntartsam magam. Egy erősebb társ kéne nekem, de nem hiszem hogy bejönne még az életembe ilyen, meg már valahol belül feladtam ezt az egészet. A kocsi vagy ház így kilátásban sincs, mert ha megkapom a fizut egyből elbulizom egy-két nap alatt. De nem is bánom - jó ez így nekem mert másképp szerintem már nem lehetek igazán boldog már ebben az életben. Szóval így nekem már nem hiányzik ez a párkapcsolatos téma, mert annyira megszoktam már egyedül, meg a múltam miatt nem hiszem hogy meg tudnák változni. Tehát a kérdésre válaszolva engem nem idegesít hogy ez van, mert ezért vagyok most ilyen - mivel ezt az életutat jártam be. Ha nem így lett volna most valaki más lennék talán, mint akinek érzem magam. Nem bántam meg semmit!
2018. nov. 3. 18:44
 24/24 anonim ***** válasza:
#21 ~ eredetileg nincs semmi probléma 😊
2018. nov. 3. 18:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!