Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Harmincon túli férfiakat nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Harmincon túli férfiakat nem idegesíti?

Figyelt kérdés

Azok a harmincas férfiak akik nem volták hajtósok az anyagi világban nem tanultak jó szakmákat vagy nem tepertek a pénz után nem idegesíti h míg ők otthon laknak az anyjuknal kerestük alacsony h egy not programokra elvigyenek látják h a huszonéves fiúkak akik albérletben laknak jól néznek ki halomra hordják haza a nőket szexre. Vagy van aki ezek közül nem egyetemista hanem mondjuk jól kereső munkaja van jó kocsi laza élet míg a másik keccsol a szr munkahelyen és meg se fizetik.

Ezek a harmincas már nem tudnak jó dumával se felszedni nőket mint huszonevesen mert már nem néznek ki fiatalosan sportosan.

Nem bánják h kényelmesek voltak meg nem volt hitük magukban h jobb munkát pályáznak meg?

Jó durva különbségek vannak!

2018. nov. 3. 13:40
1 2 3
 1/24 A kérdező kommentje:
Ez olyan durva dolog nekik mint nőknek az öregedés?
2018. nov. 3. 13:45
 2/24 anonim ***** válasza:
46%

Őőő... középsulis baráti társaságból az egyetemisták még mindig albiznak vagy otthon élnek a szüleikkel. Az első aki saját lakást összekapart, az pont a sori munkás volt. Érretségi után rögtön dolgozott és gyűjtött félre rakott. Élt otthon is, meg többed magával albiba. 30 évesen ott a kecó, meg a külföldi barátnője. Míg az egytemet végzetekből 1 még mindig szűz és még mindig szenved a munkavállalással, pedig nem büfészakot végzet.

Az életrevalóságot nem papírba mérik kedvesem...

2018. nov. 3. 13:45
 3/24 A kérdező kommentje:
Én nem a papírra értettem hanem arra h ki a hajtós ki megy a pénz után ki meg elvan a kényelemben.
2018. nov. 3. 13:48
 4/24 anonim ***** válasza:
81%
Ha annyira idegesítené őket változtatnának.
2018. nov. 3. 13:51
 5/24 anonim ***** válasza:
76%
En ertem amit mondasz. Pl. vegyuk unokatesomat, mar ferfiember lett, ronda, ha most kene part talalnia szerintem nem talalna. De amikor fiatal volt akkor meg atlagosan nezett ki, lett baratnoje aki kesobb a felesege lett.
2018. nov. 3. 13:52
 6/24 anonim ***** válasza:
24%
Nem is tudom, engem nem érdekelt a hajtás, tanulás. Ettől még lazán össze szedtem egy kertvárosi házat. 30 éves koromra.
2018. nov. 3. 13:53
 7/24 anonim ***** válasza:
69%

Mindenki azt hoz ki az életéből amit ő akar és csak ő felel érte.

Ha elégedetlen vagy, akkor változtass.

2018. nov. 3. 13:55
 8/24 A kérdező kommentje:
Nő vagyok csak azért kérdem mert látom ezt a jelenséget.
2018. nov. 3. 13:58
 9/24 anonim ***** válasza:
80%
De mi a kérdés?
2018. nov. 3. 14:05
 10/24 anonim ***** válasza:
46%

Harmincas férfi vagyok.

De jó munkahellyel, magas fizetéssel, saját lakással, kocsival, szóval nem az a tábor, akinek nincs mit felmutatnia egy nőnek.

Tudod, hogy mi idegesít leginkább? Hogy a sok 35 feletti, gyerekes csaj rám van kattanva, mert milyen frankó lenne ha egy ilyen kedves, rendes pasas bevállalná, hogy segít felnevelni Pistikét, amit valami olyan pasas csinált, aki semmire sem vitte az életben.

2018. nov. 3. 14:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!